Günaydin Arkadaslar ,
Keyifler nasýl?
Günaydin Arkadaslar ,
Keyifler nasýl?
Dün verdim sopayý, bugün bastirdim gaza 😀
Alkim Alkali Kimya A.Þ. : Cihanbeyli Bolluk Gölü Tesislerimizdeki Sodyum Sülfat ünitelerimizin sökülerek Çayýrhan Sodyum Sülfat Tesislerimize çelik binalarý ile birlikte nakledilmesine ve yeni teknik iyileþtirmeler ile orada çalýþtýrýlmalarýna karar verildi. Cihanbeyli Ýþletmemizde ise ham tuz, yýkanmýþ tuz ve magnezyum türevleri üretimleri elde edilmeye devam edilecektir.
ALKIM - ALKÝM ALKALÝ KÝMYA A.Þ
Þirketimizin 28 / 09 / 2022 tarihinde gerçekleþtirdiði Yönetim Kurulu toplantýsýnda; Konya Cihanbeyli Bolluk Gölü Tesislerimizdeki Sodyum Sülfat ünitelerimizin sökülerek, tam kapasitede yüksek verimlilikle çalýþmalarýný saðlamak amacýyla, yaklaþýk 190 milyon ton rezervi ve geliþmiþ alt yapýsý bulunan Çayýrhan Sodyum Sülfat Tesislerimize çelik binalarý ile birlikte nakledilmesine ve yeni teknik iyileþtirmeler ile orada çalýþtýrýlmalarýna karar verilmiþtir.
Gerek yurtiçi tüketim noktalarýna gerekse Derince ihracat limanlarýna yakýnlýðý dolayýsýyla Çayýrhan'ýn lojistik avantajý da þirketimize ilave katký saðlamýþ olacaktýr. Cihanbeyli Ýþletmemizde ise ham tuz, yýkanmýþ tuz ve
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
kar yaðmaz , savas cikar , yönetim kurulu bir kursun döktürme operasyonu yapmali sirkete![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri