2021 yýlbaþýnda 14-15 fiyatlarýndaymýþ,
2022 " 17-18 " ,
24 ayda yaptýðý prim þu anda %100 gibi,
Bist endeksinin,enflasyon karþýsýnda en geride kalanlarýndan.Kýsa zamanda yukarýlara doðru bir hareket gelmesi gerek.Y.T.Deðildir.
2021 yýlbaþýnda 14-15 fiyatlarýndaymýþ,
2022 " 17-18 " ,
24 ayda yaptýðý prim þu anda %100 gibi,
Bist endeksinin,enflasyon karþýsýnda en geride kalanlarýndan.Kýsa zamanda yukarýlara doðru bir hareket gelmesi gerek.Y.T.Deðildir.
vay be,"alkim"ne hallere düþtün,yazýk,herkesi küstürdün,kaliten yerlerde.
kardeþi alka ya göre fazla düþmüyor...biraz düþerse ekleme yapmak fýrsatýný kaçýrmam...ben bu þirketi begeniyorum ve güneniyorum seneye 2024 güzel bir bedelsiz beklentim var...
Yatýrýmcýsýný çok üzdü. Benim gibi 12 maliyeti olan pek kalmadý. 46 liradan maliyetlenen küçük yatýrýmcýlar var. 46 lira iken Arkýnýn satýþý ve sosyal medyada mýzýkçý çocuklar gibi þirketi eleþtirmesi hisseye negatif etki etti. Þirket bunun üzerine kap attý ama piyasa pek sallamadý. Normal þartlarda 100 liralarýn üzerinde veya en az 100 liralarda olmasý gereken bir senetti. Son Endeks operasyonunu hesaba katmýyorum tatbikî. Tahtacý çok bencil davrandý. Dünki operasyonda pek deðer kaybetmemeside diplerde biryerde olduðunu teyit edergibi. Bu saatden sonra bu kaðýda ve bu tahtacýya güven olmaz. Alkim eski alkim deðil. Þimdi biz bunlarý yazýyoruz ama tahtacý bizide ters köþe yapýp yukarýda sürebilir. Ne olacaðýný ve olabileceðini bilemiyoruz. Grafik analizi bu kaðýtda iþ görmüyor. Seneler öncede demiþtim. Yukarý kesmesi gereken yerlerde hamle yapmadý. Bilançolarý ps yatýrýmlarýný bir obur gibi yedi yuttu.
Bunlar fabrika taþýyorlardý ondan bir haber varmý? Fabrikanýn akýbeti nedir?
Asýl sorulmasý gereken soru þu; þirkette kavga devam ediyormu yoksa barýþtýlarmý. Adaletin topuzu gibi yukarda satýþ yapan Arkýn kora tekrar satýþlara devam edecekmi, yoksa þirket arkýndan mallarý alacakmý. Yada ortak satýþý son bulacakmý. Yatýrýmcý ortak satýþ istemiyor artýk. Bu kabak tadý verdi. YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Ben bu tahtada senelerce bekledim. Maliyeti benden daha düþük olup bekleyende var satýp gidenlerde. Malesef bende üzülerek hepsini sattým. Alkim ile gönül baðý kurmadým. Hedefime bir türlü gelmedi. Samimiyetle söylüyorum, enflasyonu fiyatlasaydý daha beklerdim. Tahtacý 3-5 kuruþun peþine düþünce birde Arkýn koranýn satýþlarý bitmek bilmeyince çýkmanýn iyi bir fikir olacaðýný düþündüm. Þimdilik bu düþüncem bana göre doðru çýktý. ÝNÞALLAH yýl sonu karýný yutmaz sizlerde kazanýrsýnýz diye ümit ediyorum.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Þirket yönetim kurulunun 25.01.2023
tarihli kararý ile; 20.01.2023 tarihinde Þirket
Yönetim Kurulu'ndaki görevlerinden istifa eden yönetim kurulu
üyesi Svitlana Kora'nýn istifasýnýn kabulüne,
Yönetim Kurulu'nun mevcut süresi
içerisinde görev yapmak üzere Kerim Oygur'un yönetim kurulu üyesi
olarak Türk Ticaret Kanunu'nun 363'ncü maddesinde yer alan hükümler
çerçevesinde atanmasýna ve bu kararýn yapýlacak ilk genel kurulun onayýna sunulmasýna
karar verilmiþtir.
Pay sahiplerinin ve kamunun bilgisine
sunulur.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Kerim Oygur Alkimin eski Yatýrým ve Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý idi 2021 de istifa edip
Arkýn Koranýn sahip olduðu firmada çalismaya baslamisti ,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri