Svitlane haným arkýn Kora nýn eþi mi
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Svitlane haným arkýn Kora nýn eþi mi
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
diger hisselere göre fazla vermediler bugün...iyi bilanço gelecegi için mi acaba...nakitte olanlar için fýrsatlar verdi yine...
bu manyak da ayný,aralýk ayýndaki zirve fiyatýndan yaklaþýk iki ayda %50-55 geri gelmiþ,endeks ise %17-18.hadi 30-40 geri gelmesini anlarým,yazýklar olsun.
x sayısından y sayısına değişim değişim oranı,
x= 46,20
y=30
x sayısından y sayısına azalış %35 eder.
saygılar, YTD
x'in y'ye eşit olması için yüzde kaç artırılmalı/Azaltılmalı: -35,06%
y'nin x'e eşit olması için yüzde kaç artırılmalı/Azaltılmalı: 54,00%
Yani alkim %54 artarsa 46,20 tekrar görülür
Alkim Kimya tarafýndan yapýlmasý planlanan potasyum sülfat üretim tesisi kapasite artýþý ve yanmýþ kömür külleri düzenli depolama tesisi ile ilgili ÇED süreci baþladý.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"AFYONKARAHÝSAR ili DAZKIRI, ilçesi YÜREÐÝL KÖYÜ MEVKÝÝ mevkiindeki ALKÝM ALKALÝ KÝMYA A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan POTASYUM SÜLFAT ÜRETÝM TESÝSÝ KAPASÝTE ARTIÞI (75.000 TON/YIL) VE YANMIÞ KÖMÜR KÜLLERÝ DÜZENLÝ DEPOLAMA TESÝSÝ projesi ile ilgili olarak AFYONKARAHÝSAR Valiliðimize sunulan P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 16. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve projeye iliþkin ÇED Süreci baþlamýþtýr."
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri