Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem
görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada iþlem gören tipe dönüþümü amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr. ALKÝM ALKALÝ KÝMYA A.Þ. E AYÞE FELAH 60.000,000
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu
OÐUZ ÖNEL
400.000,000
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
hadi hayýrlýsý )))))
*ALKIM-Alkim Kimya 2025 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý -126.929.929 TL (Önceki -96.701.117 TL)
Hadi beyler..
Batan geminin mallarý ...
Ýlk 1988 veya 1989 olabilir tam hatýrlamýyorum, Petkim almýþtým, saðlam zarar yazýnca borsa ya tövbe ettim.
Yýllar sonra yine borsa aþkým depreþti Alkim aldým. Senelerce temettüsünü aldýktan sonra iþlerin kötüye gitmeye baþladýðý zaman ilk gemiyi terk edenlerdim.
Hey be þimdi Alkim'i bu halde görmek beni üzüyor. YTD.
Kora gibi bir aileye ortak olma fýrsatýnýn kýymetini Yatýrýmcý bilmeli.
Yer Ýmleri