Euro bazlý satýþ
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Euro bazlý satýþ
Euro bazlý kira
Yok halen bizene dövizden bura Türkiye tl konuþ derseniz uzun vade borç verirken ya altýn yada döviz borç veriyoruz. Yani herkes kendince uygun ticaret yaparken insanlar sýrf karalamak için iþine geldiði noktadan olaya bakýyor.
Yani demek istediðim tl çok deðer kaybettiði için biz fakirleþtik ve alým gücümüz azaldý. Herþey reel enflasyon oranýnda artarken ev fiyatlarý ve kiralar yeni arzlar olmadýðý için yeni yeni fiyatlarýna oturmaya baþlýyor. Herþey yukarý koþarken asgari ücret olaydan bihaber emekliyor. Ha emlakta balon olayý ise tartýþýlýr. Orta gelir gurubuna hitap eden konutlarda halen uygun yerler var herne kadar pahalý gözüksede kira amortisman çarpanýyla bakarsak evet uygun yerler var. Saygýlar.
Fransa'dan Türkiye emlak piyasasý hakkýnda atýp tutacaðýnýza Fransa'dan haberlerle gelin. Orada nasýl piyasalar? Paris'te hala sokakta yatan mülteciler var mý? Yoksa belediye topladý mý hepsini? Fare çeteleri hala turistlerin çantalarýna dadanýyor mu?Fiyatlar nasýl? Þöyle kule manzaralý bir 1+1 kaça patlar? Bunlarla gelin bize
![]()
Al iþte sýrf laf olsun torba doldun diye illa yazacaksýn deðilmi? Ben nediyom sen nediyon. Neyi atýyormuþum bakalým? Ben 2016’da fransadaki sattýðým evi buradaki arsama inþaat yaparak deðerlendirdim. Arada mütahit yok kendim yaptýrdým kalfalara. Ve þuan döviz bazlý halen maliyetine gelmediði gibi ordaki mülkümün yaptýðý primde cabasý. Þimdi konumuz gayrimenkuldü sanýrým sana Fransanýn neyini anlatayým ? Çok merak ediyorsan gir google amcaya oraya gitmene gerek yok. Boþ beleþ yorum yazmakda neyin kafasý yazdýðým satýrlara yazýk
Sen kendini aðamý sanýyorsun fukara neymiþ söz sahibi deðilmiþim sen kendi egonda boðulacan az ayaklarýn yere bassýn . Ben bütün yatýrýmlarýmý Türkiyeye yapýp 2016’da yerleþtim. Senin ne sýfatla bu kelimeleri sarfettiðini anlamýþ deðilim. Sen git köprüden atlada toplumun kalite oraný artsýn. Benim ödediðim bergileri bilsen dudaklarýn uçuuklar sen önce kendini sorgula bir faydan varmý topluma faydasýz
Yer Ýmleri