Bunlar ne yapmamı istiyorlarsa tam tersini yapmaya çalışıyorum.ama asi buna dahil değil.belki de asi antipropogandasini masus yaygınlaştırıp ölen sayısı artsin istiyorlardır.seyta 'na tapandan her şey beklenir
Bunlar ne yapmamı istiyorlarsa tam tersini yapmaya çalışıyorum.ama asi buna dahil değil.belki de asi antipropogandasini masus yaygınlaştırıp ölen sayısı artsin istiyorlardır.seyta 'na tapandan her şey beklenir
Kim bunlar? Uzaylılar mı? Sanırım büyük kurumsal bir firma tecrübeniz yok.
Andrew jackson uzaylılara karşı mı direniyordu.Adı en az bilinen medyadan ısrarla kaçırılan gerçek başkan bu adamdı.Kurumsal firmaların sahipleri bu bilgileri mi anlatacak bana.
Bu sermayeye en büyük direnişi gösteren 2 başkan kenedy ve jackson du .İkisi de suikaste uğradı kenedy öldü,jackson kurtuldu.
Bunlar kurumsal firmalarda konuşulan konular değil elbet
Ama isteyen oswald kenedy i öldürdü masalına da inanabilir.Aklı az bişi olan eğer oswald vurmadıysa koca amerikan başkanını tüm dünyanın gözü önünde kim öldürtdü ve bu işi örtbas etti diye düşünür .Kenedy i vurduğu iddia edilen oswaldı ruby adında bir mafya elemanı vurdu,ruby i de hapiste biri vurdu.Yani üçüncü zincirdeki zanlı bile öldürüldü.Sonra oswald ın cıa adına çalıştığı falan çıktı))))))
Yer İmleri