-
Demir’in tonu 700 dolara düştü
İnşaatta 3 aylık büyüme -7,5
Dolardaki artışa rağmen inşaat maliyetleri 1-2 yıla kalmaz dolar bazında en az % 50 düşecek
Kısa vade için demiyorum ancak dolar bazın uzun vadede mutlaka ev fiyatları kaybettirecek
2+2=4
Bunu göreceksiniz, şimdi sıfır daire alan yazsın fiyatını seneye bugün bakalım fiyatına
-

Originally Posted by
seer
Demir’in tonu 700 dolara düştü
İnşaatta 3 aylık büyüme -7,5
Dolardaki artışa rağmen inşaat maliyetleri 1-2 yıla kalmaz dolar bazında en az % 50 düşecek
Kısa vade için demiyorum ancak dolar bazın uzun vadede mutlaka ev fiyatları kaybettirecek
2+2=4
Bunu göreceksiniz, şimdi sıfır daire alan yazsın fiyatını seneye bugün bakalım fiyatına
Bugün özellikle istanbulda boş arsa yok, arz yok, yeni inşaat yok ( olanlar 4-5 m ) bu durumda bugün ev almayan yarın kafayı duvara vurur. Şaka gibi bir yorum yapmışsınız.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Bugün özellikle istanbulda boş arsa yok, arz yok, yeni inşaat yok ( olanlar 4-5 m ) bu durumda bugün ev almayan yarın kafayı duvara vurur. Şaka gibi bir yorum yapmışsınız.
İstanbul dışına göç başladı ve devam edecek. İnş maliyetleri düşerse dahada hızlı olacaktır.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
1 sene sonra bakarız istanbuldan kaç kişi göçmüş yerine kaç kişi gelmiş. Kaç ev yapılmış kaçı satılmış kaçı elde kalmış. Metrekare fiyatları bugün kaçmış 1 sene sonra kaçmış
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
1 sene sonra bakarız istanbuldan kaç kişi göçmüş yerine kaç kişi gelmiş. Kaç ev yapılmış kaçı satılmış kaçı elde kalmış. Metrekare fiyatları bugün kaçmış 1 sene sonra kaçmış
Aynı şekilde,1.Sene sonra kaç tane suriyeli din kardeşimiz (!) doğmuş.Kaç tanesi seçimde oy kullanmış,Ona da bakarız mı.?.
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Aynı şekilde,1.Sene sonra kaç tane suriyeli din kardeşimiz (!) doğmuş.Kaç tanesi seçimde oy kullanmış,Ona da bakarız mı.?.
Herşeyede biz bakmayalım onada içişleri bakanlığı ile aile bakanlığı baksın
bir halt olacağı yok.
-
Bu tür haberler çoğalabilir.
Hatta kadın cinayetlerini geçebilir.
https://t24.com.tr/haber/istanbul-da...ldurdu,1040377
-

Originally Posted by
ayhan53
ben dedim dinlemiyolar bi hukukçu lazım bunlara
geçen herkes apartman görevlisine yüklendi mevduat topiğind eyok öyle yaparlar yok böyle yaparlar
diye oysa kiracı adamı hop hop hoplatır
yerin dibine sokar çıakrtır (başka bi şekilde denirde demedim

)

Originally Posted by
izmut
Demedim mi bu sokmuş ama çıkaramamış
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz