buradan devam edebilir miyiz?
hayýrlý olsun..
herkese bol kazançlar...
buradan devam edebilir miyiz?
hayýrlý olsun..
herkese bol kazançlar...
sarý siteyi gezip göze güzel gelen evleri gördükten sonra hayal kalýyo satýn alma iþi.
Hayýrlý uðurlu olsun, devamý gelecek;
https://twitter.com/t24comtr/status/1353792254201233410
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
eski faiz oranlarýný kaçýrmanýn acýsý içerisindeyim![]()
merhaba sevgili moruk34 , Gözünüze güzel görünen þeyler bazen hayatýnýzý karartýr. hani derler ya '' dýþý seni, içi beni yakar '' diye. Acizane tavsiyem cafcaflý her þeyden uzak durmanýzdýr. Kaliteli, saðlam yapýlmýþ tek binada bir daire bazen daha huzurludur. Efendim sitede sauna, fýtnes ( fitne ) merkezi vb. þeyler lüks müþ !! dairemizdeki 2 banyo yetmiyor da tamamen saðlýksýz olan genel saunaya mý gideceðiz. Kaç kez fýtnes salonundan faydalanacaksýnýz ? Ama buralarýn masrafýný karþýlayacaksýnýz. Yani kara delik !
Benim gibi þehir merkezine ( ilçeye ) 10 km. mesafede bir köyden 5-15 dönüm bir arazi alarak 2+1 basit ev yaptýrarak doðada yaþamayý seçenler çoðaldý. Genç olanlar zamanla sýkýlýyor. Lakin, ben emekli olduðum ve fazla dijitalleþmediðimden çocukluðumda da yazlarý köy tecrübem olduðundan büyük keyf alýyorum. Þehirde henüz bir daire alamadým. Çok seçiciyim.
Kira çarpanýný konuþuyoruz hep ama bir de emlak endeksi var. Bölgeye göre metrekarenin deðerini gösteriyor.
Bu konuda düþünceleriniz neler?Endekslerin saðlýklý bir çalýþma sonucu ortaya çýktýðýný düþüyor musunuz?Tapudaki fiyatla asýl fiyat arasýnda epey fiyat farký oluyor genellikle.Vergi çýkmamasý için.
Yer Ýmleri