Kamu bankalarýnda 0,64 faizle verdikleri kredilerin sonucu görülmeye baþlanmýþ...
Kamu mevduat bankalarýnýn net kârý yüzde 64 düþtü
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...dustu-6405336/
Kamu bankalarýnda 0,64 faizle verdikleri kredilerin sonucu görülmeye baþlanmýþ...
Kamu mevduat bankalarýnýn net kârý yüzde 64 düþtü
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...dustu-6405336/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kamu malini kredi diye peþkeþ cektiler.... Konut sahiplerini ve odeme gücü olanlari finanse ettiler.... þimdi fakire düþen beleþ kumpir , hemde çimlenmiþinden, yatacak yeri yok bu fakirlerin... Beleþe coktuler pattise...
Bu arada benim köyüme Toki 150 konut yapimina baþlamiþ , köyde apartýmanda kalacak millet artik, devletimizden Allah razi olsunKöyün meralik bölümü iptal edilmiþ , yerine yeni yeni ahirlar yapilip iki ayakli öküzler doldurulacak..
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kira çarpanlarý son 6 ayda 50-60 ay artmýþ durumda.250 çarpanlý yer 300 oldu.
Þuan kira geliri ile ev fiyatlarý arasýnda ciddi derecede uyumsuzluk var.
Sayýn Tasarrufcu , cok çok haklýsýn . Ýstanbul / Baþakþehir ' de ikamet ediyorum . Ayný durum burda da yaþanýyor maalesef ! Konut kredisi faiz oranlarý % 1 ' in altýnda olduðu dönemlerde daire fiyatlarý bi ara 500 000 TL ' yi bulmuþtu . Þimdi ise daire fiyatlarýnda göz görülür bir düþüþ var . Kira fiyatlarýnýn da ayný oranda düþmesi gerekirken tam aksine daha da arttý .
300 000 - 360 000 TL arasýndaki 67 M2 ' lik TOKÝ dairelerinin kirasý aidat hariç 1500 TL ' den baþlýyor. Aidat 182 TL . 1700 - 1800 TL olanlarý var Kýsacasý ortalama 340 000 TL deðerindeki bir daireye üstelik aidat hariç 1500 TL kira vermek mantýklý teþekkür ederim .
Çarpandan ne anladigina bagli olarak degisir hocam... Bak þimdi kiralar artiyorya ev sahipleri kiracilari carpiyor yani.... Çarpan sayisi artiyor piyasada [emoji16]
Bana göre nerden bakarsan bak ***Çarpan** lar hala cokaz.... Konutlar enaz %200 kiralarda en az %100 artmali...
Heleki istanbulda %300 artmali. Bu ne kardesim toprakmi kaldiki istanbulda da 1mn gibi komik rakamlara 2+1 malikane olsun.
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri