Mahkeme günü ne zaman acaba,,en son subatta söylentisi vardı,,şirket bu konuda çok ketum,,milleti bilgilendirde sağda solda dedikodu olmasın.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Sayın Olimpik Forum,
İstinaf mahkemelerinde gün verilmiyor. Dosya üzerinden işlem görülüyor, şirketin karardan haberi ancak karar verildiğinde olur. Kozal için mahkeme kararı küçük yatırımcı açısından önemli ama o kadar da önemli değil.
Bu durumdan Kozal'a göre İPEKE ve KOZAA daha madur durumda, Hissedar olmalarına rağmen Kozal kazancından istifade edemiyorlar..
yillardir takip ederim Kozaa ve Kozal
ne zaman yabanci satisi var derseler, ve yabanci takaslari gözümüze sokulsa
hep çıkmıştır, bunda da aynisi oldu nitekim,
Kozaa 2 tl 7,7 rallys yabani satislari bittikten sonra ( yabanci diyorum satan city ve deuche kurumlari)
Beklentim Rezervlerde artışlar,
herkese Helalinden bol kazanç![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
BOF grup hisselerini doğruyor adeta..sıktı iyice..
Geçen hafta flama kırıldı diye girenler hüsrana uğradılar,,bu hafta da bayrak formasyonuna aldananlar terste kaldı.
Bu hissede teknik meknik sökmez,,,sn Jonathan ın dediği gibi çok zor tahdadır,,sağı solu belli olmaz.
Günlük hesap yapanlar hüsrana uğrarlar.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri