-
http://www.parkholding.com/ortaklik-yapisi
Holdingin ortaklık yapısı
ne çok ortaklı bi holding miş
7 kocalı hürmüz misali.
-

Originally Posted by
koçari
Fransız basınından Türkiye'nin ekonomisine övgü
Dünyaca ünlü Fransız ekonomi gazetesi Les Echos, Türk ekonomisinden övgüyle bahsettiği haberinde, "Türkiye 2020 yılında ekonomik daralmayı önleyebilmiş nadir ülkelerden biri" ifadelerini kullandı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/fr...onomisine-ovgu
fransızlar fransız kalmamışlar HAYRET.
batının ahmakları bizim için iyi bişeyler yazdığı zaman kıllanmıyo değilim hani. eniştem beni niye öptü misali.
-
-
Acıpayam Selüloz (#ACSEL)
VBTS kapsamında ACSEL.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
TGS Dış Ticaret (#TGSAS)
TGSAS.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
Yeşil Yapı (#YYAPI)
YYAPI.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
-
Sayin Kocari gozde de varlik satisi bilancoyu sisirdi.polho da da iki haneli beklentim var sabirla bekliyorum
-
Prkme de takibimde insallah sira ona da gelecek...
-

Originally Posted by
ceteris
Sayin Kocari gozde de varlik satisi bilancoyu sisirdi.polho da da iki haneli beklentim var sabirla bekliyorum
kümaşı 2021 de satmışlar
hangi varlık satışı bilançoyu şişirdi forumdaşım.
neyi atlıyorum?
-

Originally Posted by
koçari
bıktırmadan dökmeden götürmüyorlar
çok oldu
ındesle arenayı mukayese etmiş birisi yanlış yerde demiştim
arena yanlış yerde değildi.
Selim abim
''ne dedin''!
diye sormazsın değil mi?

Ben de aynı bakış açısı ile 2.ci çeyrek sonrası gedza dan indese geçmiş ve şu son yükseliş öncesi ayrılmıştım
aynı kaderi paylaşıyoruz gibi sayın abim. benden alan güzel karlar cebe koyuyor.
iyi de oluyor aslında bir yerde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri