-
-
Prkmede ''suskunluk dönemi ''& bilançoda şafak AĞRI.
-

Originally Posted by
koçari
Prkmede ''suskunluk dönemi ''& bilançoda şafak AĞRI.
Parkme de " ejder yüzünü gösterdi "cuma günü.
-
Dostum ilaçta fircaliyip gitmişsin gerçekten bu kadar iki arada kaldığım bir kağıt olmadı , rasyolar al diyor ama hisseye giren ky miktarı ve niteliği sat veriyor bilen de varsa başta sen dahil Allah rızası için yazsın
-

Originally Posted by
Desidero74
Dostum ilaçta fircaliyip gitmişsin gerçekten bu kadar iki arada kaldığım bir kağıt olmadı , rasyolar al diyor ama hisseye giren ky miktarı ve niteliği sat veriyor bilen de varsa başta sen dahil Allah rızası için yazsın
Benim farklı bi düşüncem yok dostum, hisse en ucuz kalanlardan ve en sağlam hisselerden
Bakma herkes biloya takılıyor ama bilo bence ülkenin gerçekten saygın bi iş adamı.
-

Originally Posted by
koçari
Benim farklı bi düşüncem yok dostum, hisse en ucuz kalanlardan ve en sağlam hisselerden
Bakma herkes biloya takılıyor ama bilo bence ülkenin gerçekten saygın bi iş adamı.
Bu bekleme beni yordu İnan ki parkmede daha netim ilaçta ise prkab gibi zamanı belli olmayan bir işin içine girmiş gibiyim şu fiyattan yüzde 10 yapsa yavaş yavaş, ky nin yüzde 90 I dökülür buna eminim.
-

Originally Posted by
koçari
şöylede bi şey var
pandemide sağlık sektörü hep gözde bir sektör oldu
ancak
bilançolarda piyasa haklı çıkamadı.
-

Originally Posted by
Desidero74
Bu bekleme beni yordu İnan ki parkmede daha netim ilaçta ise prkab gibi zamanı belli olmayan bir işin içine girmiş gibiyim şu fiyattan yüzde 10 yapsa yavaş yavaş, ky nin yüzde 90 I dökülür buna eminim.
prkab maliyetin kaç dostum
tahta da cuma günü alış kademelerinde bi gariplik var, tek kademede alışa milyon lot yazdılar karanlıkta.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri