Originally Posted by TOKATYILDIZI470 150 bin tl devlet garantisinde diye biliyorum.....bence güzel ama yedirmezler bunlara....komisyonsuz kabul etmezler diğer aracı kurumlar... denemek için 150 bin tl hesap açalım ne dersiniz.? teşekkürler.
Originally Posted by Perla denemek için 150 bin tl hesap açalım ne dersiniz.? teşekkürler. Bende bakayım bu aracı kuruma.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bende bakayım bu aracı kuruma..... İnceledikten sonra düşüncenizi paylaşırsanız memnun olurum,teşekkürler.
Originally Posted by Perla denemek için 150 bin tl hesap açalım ne dersiniz.? teşekkürler. viop tarafında komisyon alıyorlarmış.
Twitter: @metalurjist_88
Originally Posted by metalurjist_88 viop tarafında komisyon alıyorlarmış. Komisyon oranları nedir?
Originally Posted by Perla Komisyon oranları nedir? günlük 2 milyon hacmim var onbinde 1 önerdiler. artı borsa masrafları. zaten bu oranla çalışıyorum.
Originally Posted by metalurjist_88 günlük 2 milyon hacmim var onbinde 1 önerdiler. artı borsa masrafları. zaten bu oranla çalışıyorum. VİOP komisyon 10.000 de 1 hisse senedi işlemlerinde sıfır komisyon mu öneriyorlar? teşekkürler.
Originally Posted by Perla VİOP komisyon 10.000 de 1 hisse senedi işlemlerinde sıfır komisyon mu öneriyorlar? teşekkürler. rica ederim evet .
Forum Rules
Yer İmleri