Polemiklik bir durum yok, 7.5 milyon adedin satýþý için baþvurdu sahibi. Doðru hali bu.
Polemiklik bir durum yok, 7.5 milyon adedin satýþý için baþvurdu sahibi. Doðru hali bu.
Þirket, paylarýn Borsa Ýstanbulda iþlem görmeye baþlamasýndan itibaren bir yýl süreyle nakit artýrým yoluyla bedelli sermaye artýrýmý yapýlmayacaðýný, dolaþýmdaki pay miktarýnýn artmasýna yol açacak þekilde halka arza konu edilmeyeceðini;
Halka Arz Eden Pay Sahibi Mehmet Berat Battal, Þirket paylarýnýn Borsa Ýstanbulda iþlem görmeye baþlamasýndan itibaren bir yýl süreyle elinde bulunduracaðý Þirket paylarýný halka arz fiyatýnýn altýndaki bir fiyattan borsada satmayacaðýný ve bu paylarýn halka arz fiyatýnýn altýnda borsada satýlmasý sonucunu doðuracak þekilde herhangi bir iþleme tabi tutmayacaðýný; taahhüt etmiþlerdir.
Bahsekonu paylar þirket paylarý deðil, bireysel paylar.
Yollanan KAP bildirimlerinin yorumsal bir durumu yok. MKK ya bireysel paylarýný satabilmek için baþvuru yaptýlar. Cuma günü bir benzeri yapýldý. Ben 7.5 milyon tl’lik midir adet midir tartýþmasýný aydýnlatmak istedim. Konuya dair bir “yorumum” yok.
Satýþ etkilemedi hisseyi ancak þahsým adýna yeteri kadar kazandýðým için tavandan çýktým kalanlara bol kazanç
Kaðýt borsaya direkt spek olarak girdi
Çýlgýnlýk devam ediyor.
Yarýn bende tavandan vermeyi düþünüyorum elimdeki 74 lotu.
Kalsýn geri döner 5 taban yapar
Dnýsý gibi yoluna devam eder
Saðlýk bakanýn açýklamasýna bakarsanýz aþý türkiyede þiþelenecek bu iþi yapacak tek firma var artýk bundan sonra zor aldýrýr
Yer Ýmleri