Boþuna tahrik etme 1e 6 kar yeter
Boþuna tahrik etme 1e 6 kar yeter
73 te acilan pazardan mali alan ciger yürek dahil her turlu sakatati yemistir, buyuk cesaret..
Ölümsüzlük ilacýný bulmuþ diyorlar![]()
Aynen! Ama burdan alanýn herþeyi "göze aldýðý" kýsmýna katýlmýyorum. Burdan alýr, sonra 2 taban yedi mi baþlar mýzmýzlanmaya. Gider spk ya mailler fln atar. Twitter da tagler fln açýlýr... Yapmayýn böle þeyler arkadaþlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Günlük takas yok mu arkideþler... Biri atýverse olmamý
2020/12 bilançoya göre yýllýk hisse baþýna 3tl/yýl ciro yapmýþ. %20 karla çalýþýyor. hissenin ederi 6tl. Galiba ölümün ilacýný bulmuþ olmalýki 73tl olsun. bu fiyatlardan alanlar, parayý çöpe atýyorlar. ya da ben yemesini bilmiyorum alýn sizi yiyin demek istiyorlar
Bir çýlgýnlýktýr gidiyor. Saðlýklý bir düzeltme bile görülmedi. Investing yorumlarýný okusanýz profili daha iyi anlarsýnýz. 3 kuruþ parasý olanlar birbirini algý yapmakla suçluyor. Açýkçasý ben balinalarin elinde altýna dönmüþ bu kaðýtla ilgilenmiyorum.
DEVA , eczacibasi, dem ilac gibi çok iyi ilac firmalarý varken tek iþi flakona baþkasýnýn lisanslý aþýsýný basmak olan bir dolum tesisine bir biontech veya Pfizer muamelesi yapýlmasý...
Hatta öyle ki turk ilac da 130 kiþi korona aþýsý gelistirme faaliyetlerinde çalýþýyor diyenler var. Ben bu haberlere gülüyorum.
Biz ky akýllý olmak zorundayýz para kolay kazanýlmýyor.
EGEEN ile karþýlaþtýrdým da .
Buraya kadar teknik analiz cesareti denebilir belki,
Ama bundan sonrasý finansal analize ihanet olur .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri