konsorsiyum üyelerinde ziraat yatýrýmý göremedim. Sanýrým ziraatten baþvuru olmayacak.
konsorsiyum üyelerinde ziraat yatýrýmý göremedim. Sanýrým ziraatten baþvuru olmayacak.
Kabaca gözattým,
Firmanýn kasasýnda nakiti yok denecek kadar az.
Yýlsonu karý 45 milyon olsa 16-17 FK ile halka arz oluyor. Halihazýrda oturmuþ iþleri olan DEVA 12 Fk dan düþük fiyatlanýyor.
Oransal daðýtým var.
Halka arzdan gelecek parayla ileride baþarý hikayesi yazabilir ama o zamanda ilk fiyatlama böyle olmamasý lazým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
muhtemelen bize gelmez belki utançlarýndan 1-2 en fazla 5 lot verirler bu oransal arzlar derhal durdurulmalý eger oransal yapýyorsada sadece bireysele olmalý spk bu konuda biraz yetersiz kalýyor amaç þirketin arz ile yapýsýný güçlerdirmesi ve bireysel yatýrýmcýyý çekmekse eþit daðýlým þart gerisi karýþýk burada yazýlamayacaklarý yazmak istemiyorum neyse 2 lotumuz hayýrlý olsun ytd...
Oransal halka arz daha doðru bir yöntemdir aslen. Daha profesyonel ve büyük yatýrýmcýlar içindir. Fiyat istikrarý açýsýndan önemlidir. Diðer yöntemle arz olan þirketlerin gittikleri fiyatlar çok riskli bence. Son açýlan ýþýk plastik 2 milyar TL piyasa deðerine ulaþmýþ. Ne kadar doðru bir fiyatlama tartýþýlýr.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Oransal daðýtým olacak, KY %35 pay alacak. %1-%2 arasý bir daðýtým olur KY'ye. Çok umutlanmamak lazým. 100bin baðlasak 1500 liralýk gelse þükür.
Yer Ýmleri