Yabancý kurumsallardan ne talep gelecek ben onu merak ediyorum %30 fazla bence, atýyorum ki talep miktarý ayrýlan paydan az oldu ne olacak o paylar
Yabancý kurumsallardan ne talep gelecek ben onu merak ediyorum %30 fazla bence, atýyorum ki talep miktarý ayrýlan paydan az oldu ne olacak o paylar
Yabancýdan yeterli talep gelmezse bireysel yatýrýmcýlara verilir.Ama orda da yuksek talep olur.
Kimseyi zengin etme hocam basit bi fake söylemle bile on binde 2 alabilirsin misal x araci kurumu aradýn ben y ile 10 binde 3ce çalýþýyordum ama bana yüksek geldi vs derseniz mutlaka biri on binde 2 verirSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Hocam yanlýþlýkla alintiladin galiba ben arkadaþa aracai kurumlara binde 1 komisyon vererek onlarý zengin etme max on binde 2 komisyon la calis dedimSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Tavan bozulup fiyat geri çekidiðinde ekleme yaparýz o zaman.Tavaný bozmadan götürürlerse ne ala..Elimizdekilerle gittiði yere kadar devam ederiz
Yer Ýmleri