-
Ben tüm alım talimatlarını iptal ettim. BIST 100 kopuyor. Yeni bir sürece giriliyor. Ben TRILC ı 7 civarı toplarım kısada sonra 9 ve 10 civarı satarım. planım bu. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
küreseldüzşey
Ben tüm alım talimatlarını iptal ettim. BIST 100 kopuyor. Yeni bir sürece giriliyor. Ben TRILC ı 7 civarı toplarım kısada sonra 9 ve 10 civarı satarım. planım bu. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Tavanın bozulduğu noktadan %20'den fazla aşağı geleceğine ihtimal dahi vermiyorum. Bu öngörüm endeksten bağımsızdır. Endeks 1300 olsa bile geçerlidir. Mesajımız dursun burada 1 Haziran'da bakarız son duruma.
-

Originally Posted by
küreseldüzşey
Arkadasa lokum ikram edin [emoji3]
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

-
-
Selamun aleykum hayırlı bol kazançlar bugün alabilen oldu mu acaba? Cuma seans sonu itibarı ile alım emri vermeme rağmen henüz alamadım biliyorum satış fazla yok ama emir hala duruyor bugün alma ihtimali var mıdır acaba?
-
Neyse yine konuyla alakali alakasiz, bilgili bilgisiz, manupile veya spekule eden herkes buraya bos dolu yazmaya baslamis. Demekki topic bildirimlerini kapatip uzaklasmanin vakti gelmis.
Herkese bol kazanclar dilerim.
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

-

Originally Posted by
küreseldüzşey
Arkadaş espiri yapıyor.
-

Originally Posted by
xhalukx
Neyse yine konuyla alakali alakasiz, bilgili bilgisiz, manupile veya spekule eden herkes buraya bos dolu yazmaya baslamis. Demekki topic bildirimlerini kapatip uzaklasmanin vakti gelmis.
Herkese bol kazanclar dilerim.
Sen kimsin arkadaş kaç adet lotun olabilir ki?
Git nereye gidersen , yeni halka arz olmuş hisse hakkında ne bilebilirsin ? !
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri