Acil servise veya yoðun bakýma eriþebilmektedirler.
Not: Kusura bakmayýn yazým kötü...
Sayýn heval
Daha önce ya?dýþým gibi kimin neden daha çok etkilendiðini veya etkilenmediði TAM olarak bilinmemektedir.
Ama somut bir sonuç var. Þuanda günde 150 insan vefat etmektedir. Covid yüzünden. Daha ne olsun?
Sayýn heval
Daha önce ya?dýþým gibi kimin neden daha çok etkilendiðini veya etkilenmediði TAM olarak bilinmemektedir.
Ama somut bir sonuç var. Þuanda günde 150 insan vefat etmektedir. Covid yüzünden. Daha ne olsun?
Sn asdek sakýncalýysa cevap vermeyebilirsiniz,ben emekliyim siz aktif çalýþýyorsunuz sanýrým,cevap vermemenizi çok iyi anlarým.Sizce bu rakamlar saðlýklý mý ölen sayýlarý doðru mu,yani covidden ölenler hala baþka nedenlerde öldü diye kayda geçiyor mu.
Güneþ ýþýðýný kýsmen ya da tamamen keserlerse alternatiflerimiz neler olabilir?
Originally Posted by sadecegrafik
Peki bu Bill amca güneþi Haziran ayýnda tebeþir serpip bloklayýnca nasýl güneþleneceðiz? Haziran 2021 ayýnda Harvard Üniversitesi ile birlikte Atmosfere tebeþir tozu serpilince solaryumda güneþlensek yine ayný tadý alýr mýyýz? Proje kesinleþmiþ.
Could dimming the sun help to cool the Earth? Bill Gates wants to spray millions of tonnes of CHALK into the stratosphere to reflect sunlight and slow global warming - but critics fear it could be disastrous
Öyle diyorsanýz öyledir..
Umarým tez zamanda sevdiklerinizde yakalanýp baðýþýklýk kazanýrsýnýz
Umarým sizde baðýþýklýk kazanýrsýnýz ...Benim çevremde o kadar covid olan oldu ki hiçbirinde bahse konu aðýr vaka oluþmadý...Covid + ciddi kronik rahatsýzlýk var ise baðýþýklýk çökmüþ vucuda o aðýr ilaçlarýda verince ne olmasýný bekliyorsunuz....
Umarým sizde baðýþýklýk kazanýrsýnýz ...Benim çevremde o kadar covid olan oldu ki hiçbirinde bahse konu aðýr vaka oluþmadý...Covid + ciddi kronik rahatsýzlýk var ise baðýþýklýk çökmüþ vucuda o aðýr ilaçlarýda verince ne olmasýný bekliyorsunuz....
Di mi di mi aslýnda ilaca da pek gerek yok,olayý bünyeye býrakmak lazým,allah ne derse o olur.
Yer Ýmleri