-
dolardaki kritik seviyemiz 7.30 aşıldı. muhtemelen mart ayında tekrar faiz artışı için piyasalara baskı gelecek.
-

Originally Posted by
Kartal5
Ya burada solar bir chommarr vardı. Dolar 6'ya düşecek satin diye millete yalvaran. Ne oldu ona? Belediye mı zehirledi?
En son 100 gram pastırma almıştı dolar artışı sayesinde.
Gülücükler saçıyordu .
-

Originally Posted by
ayhan53
7.80- 8 arası olmazsa artık faiz de artamaz
millet batıyor
normalleşeceğiz deniyorsa faizde normalleşmeli
youtube da tunç şatıroğlu vardı. dolarları bozun artık yükselmeyecek diyordu. kendisi şuan ne düşünüyordur ?
-

Originally Posted by
Egeli
Enflasyon yapısı gereği yapışkan bir kere yol buldumu devamı gelir. Açıkçası bu kadar paranın bir bedeli olmadan piyasan çekilmesi mümkün değil. Kaldı ki şu gerçek var. Pandemi herkesi aynı ölçüde etkilemedi. Birilerine para verirken, diğerine serserilik yapması için para dağıtmış oluyorsunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üretim ve tüketim dengesinden olur enflasyon, ücretler bu kadar yerlerde gezinirken, kim ne talep edecekte enflasyon olacak küresel anlamda. Kapitalistler fiyatları neden artırır keyfinden mi, ya maliyet şoku vardır ( genelikle kısa dönemli) ya da uzun dönemli verimsizlik, iş gücü piyasası çarpıklıkları vs vardır. O zaman yapışkan olarak ortaya çıkar. Enflasyonu yaratmakta zor olumuyor işte Japon merkez bankasına sorun mesela.
-

Originally Posted by
Cilginfenci
youtube da tunç şatıroğlu vardı. dolarları bozun artık yükselmeyecek diyordu. kendisi şuan ne düşünüyordur ?
satırlara geldim diyordur
selka vardı yan basıp kaçmıştı
sora gidip crashlı bi nikle dönmüştü
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
merkezin adamlarına fena daldılar yermisin yemezmisin
Islak odunlar havada uçuşuyor.
Kim kimi dövüyor tam belli değil.
Dayak klubü
-
W oldu.... 
alea iacta est
yürü be sezar...
)
hadi merkez... bastır...
en büyük nacii en büyük naciii...
-
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 26-02-2021 saat: 14:20.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri