Böyle kepazelik olmaz, bu deðerlendirmenin köy bazýnda dahi yapýlmasý lazým.
Ulen Bursa devasa bir ilimiz, Inegöl ise çok ilimizden büyük bir ilçe, emme Büyükorhan ve Harmancýk köyden hallice ilçeler bunlarýn kabahati ne?
Kütahyadan da örnek vereyim, Tavþanlý büyük sayýlabilecek bir ilçe, keza Simavda öyle emme;
Altýntaþ
Aslanapa
Çavdarhisar
Domaniç
Dumlupýnar
Gediz
Hisarcýk
Pazarlar
Þaphane
Bu ilçelerin tamamý, köy irisi yerlerdir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Harmancýk demiþtim, Bursanýn bir ilçesidir fakat, Bursaya tam 100 km. uzaklýktadýr. Harmancýk Bursaya çok uzak olduðundan, alýþveriþ ve diðer ihtiyaçlarýný Tavþanlý'dan giderirler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Her haltý batýrýyorlar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
RTE sanýrým anketlerde durumu gördü. Bundan sonra daha da sertleþir. Hatta ekonomi boyutunda faiz indirimini bile dayatabilir. Çünkü tabanýnda çok erime var. Tabi karþý blokta hasar oluþturmak amacýyla HDP milletvekilliklerinin tezkere gibi yemleride atacaktýr. 18 yaþ RTE nin en etkisiz kaldýðý kesim. Bunlar çoðaldýkça eksiye gidiyor. Her ne kadar seçim yok deselerde ekonomi vs sebeplerle ilk delik açýldýðýnda seçim var.
onda bir þey var demiþtik
o bizi anlar demiþtik
yere süründü yüzümüz ,yollarda kaldý gözümüz
böyleymiþ kara yazýmýz
Ben dinlerim valla,dinlerken üniversite yýllarýma gençliðime gidiyorum.Gitmeyeyim mi
O zamanlar hafta sonu tunalý hilmiye gezmeye giderdik.Hukuk fakültesinden bir arkadaþla kuðuluda bir bira içer dönerdik.Tunalýdan inerken kýzýlýrmak sinemasý vardýr.Bizim uzak akraba oranýn biletçisiydi,bizi görünce girin içeri dedi bir konser var zaten salon bomboþ,kimse bilet almamýþ bedava konser dinlersiniz.Ýçerde 10 kiþi falanýz ,ikisi biz,iki kiþide gene bizim akrabanýn bedava içeri aldýðý kýzkardeþi ve kocasý.Bu türkücü çýktý ,türküleri okumaya baþladý,her türkü mükemmel,elimiz patlayana kadar alkýþlýyoruz da topu topu on kiþiyiz.Sonra bu ademin kasedi çýktý,acýlara tutunmaktý sanýrým kasedin adý,adam üç dört ay sonra türkiyeyi salladý,çok meþhur oldu.Daha ortada pkk falan yoktu.Güzel günlerdi.Þimdi dinlemesek olmaz.Bir kere gençlik yaþanýyor,o anýlarý kimlerle paylaþtýysak onlar özel,onlar sonra ne yapmýþ ne etmiþ onlar baþka konular.
Yer Ýmleri