-

Originally Posted by
Moruk
Vazgeçsin
a a kadar yolu var
Öyle deyince sıkıntı yok diyorsun yani sn moruk.İyiymiş cidden hemen her konuya da uygulayabiliyormuyuz bu formülü.Misal dolar artıyor a.a na kadar yolu var,işsizlik artıyor adres belli,enflasyon artıyor e yazdık ya di mi
)))))))))))
-

Originally Posted by
reha kaya
Reyis üretti, parti kongreleri dolu olunca.
LEBALEB: Ağzına kadar dolu.
Tamam bundan sonra hazine müsteşarı kasalarimiz lebaleb durumda desin anlariz.
Fakat bunun karşıtı da lazım yani tamtakir kurubakir , hani hani no money için de yeni bir kelime üretmek lazım bunun için istikşafi görüşmelere başlanmasıni öneriyorum.
-
Diğer konuları bilmem ben o konuya dedim
-

Originally Posted by
hkm
Yaş kaç sn denizdenizli
1961 mayıs.
Meslek:Öğretmenim.
Her iki gruba girmiştim. (Yaş-meslek)
E-nabıza hiç girmemiştim. Aşı konusunda kararsız olduğum için. Biraz da merak ettim. Baktım aşı randevusu alabilirsiniz yazıyor.
-

Originally Posted by
deepblue35
Türkiye, Varlık Fonunun genel müdürü istifa edecek ve üst düzey ekonomik kurumdaki sarsıntı derinleştirecek.
— Bloomberg
Öyle bir şey olursa yerine gelecek Yiğit çok bu ülkede
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
1961 mayıs.
Meslek:Öğretmenim.
Her iki gruba girmiştim. (Yaş-meslek)
E-nabıza hiç girmemiştim. Aşı konusunda kararsız olduğum için. Biraz da merak ettim. Baktım aşı randevusu alabilirsiniz yazıyor.
Yaş dolayısı ile aşı sırası geldiğinden eminmisiniz,öğretmen olduğunuzdan sıra gelmiş olabilir.
-

Originally Posted by
Achiles
Ben bunu baştan bir uzatan 1 gibi tahayyül ettim, ama şu an daha sert ve uzun bir şey gibi görünmeye başladı. İlk tahayyüle göre şöyle gelişmeli, yani buradan sarkıp bir flat çizerse, ancak o zaman...YTD

Analizler güzel. Okuyup anlamaya çalışıyorum. Yalniz birşey merak ettim. Bu analizlere göre risk almıyorsun değil mi?!
-

Originally Posted by
Desidero74
Tamam bundan sonra hazine müsteşarı kasalarimiz lebaleb durumda desin anlariz.
Fakat bunun karşıtı da lazım yani tamtakir kurubakir , hani hani no money için de yeni bir kelime üretmek lazım bunun için istikşafi görüşmelere başlanmasıni öneriyorum.
tıntın (tintin değil)
iki yudum yedik..
içine ediyorlarmış.. 77 ne alooo..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri