yahu cahilliðin ve mantýksýzlýðýn bu kadarý olur, madem çok meraklýsýn
herhangi birini neden red listesine alýrsýn, alýyorsan da neden her seferinde týklayýp okursun..?
yahu cahilliðin ve mantýksýzlýðýn bu kadarý olur, madem çok meraklýsýn
herhangi birini neden red listesine alýrsýn, alýyorsan da neden her seferinde týklayýp okursun..?
Umarým bana havlamamýþtýr diye bakýyorum.
hep yönetim yüzünden. ardayý yollayýnca millet birbirine sardý..
Yok satmaz bok satar .
En eski avm de geçerli bir söz .
Sahi biz neyi satýyoruz ki yok ki zaten deðil mi bok olsa bile allayýp pullayarak satardýk
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Þuana kadar ýþýk Ökte, Mehmet Ali Verçin gibi yazar ve ekonomistler den okuduðum anladýðým. Bist %30 aðýrlýðý olan baba þirketler %6 ekside. Borsa %6 artýda yýlbaþý itibariyle. Yabancý borsa çýkarken bunlarý kakalama derdindeymiþ. Bizde görülen yada gördükleri bir sýkýntý var diyor. Ayrýca yarýn açýklanacak ekonomik reformlar ve insan haklarý hukuki düzenlemelere bakacaðým diyor. Orda kamu ihale, tasarruf vs gibi þeyler gözükmezse iyi satýþ gelir borsaya dolara da alýþ gelir. Diðer bir husus Biden imzalandý 1,9 trilyon dolar yardými. Bu abd için enflasyon demek. Dolar için de yükseliþ demek. Ytd.
Bu 10 milyon aþýlandý konusundaki anlam karmaþasýný da bu akþam anca öðrendim.
Özgür Özel , küsuratý ile açýkladý. 7,805 milyon 1.kez , 2,5 milyondan biraz fazla galiba 2.kez aþýlanmýþ. Bu ikisinin toplamý olarak 10 milyon aþýlandý deniliyormuþ meðerse.
Ben 10 milyon insan 2 defa aþýlandý zannediyordum. Bir baþka yaklaþým da 5 milyon kiþi 2 defa aþýlanmýþ olabilir . Ýkisi de deðilmiþ.
Bunlarýn mantýðýna göre 42 milyon insan 2 defa aþýlansa 84 milyon aþýlandý diyecekler. Millet de vay be milletin tamamý aþýlanmýþ demek sanacak. Þaþýrýyor muyum , hayýr. Hayatlarý yalan , dolan.
CDS : 315,80
Kaynak: Bloomberght
Avrasya Araþtýrma Baþkaný Kemal Özkiraz, son anket sonuçlarýný yayýmladý.
Yapýlan ankette kararsýzlar daðýtýlmadan önce AKP yüzde 29 oy alýrken, ittifakýn diðer ortaðý MHP yüzde 6,8 ile baraj altýnda kaldý.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/son-...-dusus-1819974
Yer Ýmleri