yabancý 8 haftadýr borsadan satýyor, düþükten dolar alýp çýkýyordu...
dolar yükselsin, borsada düþsün zararýna çýksýnlar...
yabancý 8 haftadýr borsadan satýyor, düþükten dolar alýp çýkýyordu...
dolar yükselsin, borsada düþsün zararýna çýksýnlar...
Ben uluslar arasý antlaþmalarý meclis fesh eder sanýyordum. Meðer 2018 de yayinlanan 9 nolu cumhurbaskanligi kararnamesine göre kararname cumhurbaþkaný istediði uluslar arasý antlaþmayý imzalayýp onaylayýp fesh edip yayýnlayabiliyormuþ. Bir sabah kalktigimizda Lozan , Montrö vs.. feshedilebilir. Google amcaya 9 nolu cumhurbaþkanlýðý kararnamesi yazarsanýz kararnamenin tamamý orada. Sonumuz hayrola...
Yeni baþkan olaðanüstü toplsntý ile faiz indirimi yapar mý yoksa Nisanýmý bekleyecek, þimdi beklenti bunlar. Yeni mb baþkanný konuþana kadar piyasada dalgalanma olur yok sýký duruþ derse(ihtimsli çok düþük ama mümkün) piyasalar yatýþýr, aksi durumda yüksek kur yüksek faiz sarmalýna gireceðiz gibi. Bakalým neler olacak.
F5121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Faize bir süre dokunmayacaklardýr diye düþünüyorum. Þok bir faiz indirimi içeride bu kadar yüksek oktan varken, piyasayý havaya uçurur.. umarým reisin bir b planý vardýr..
Yer Ýmleri