-
abbbaavvv ayakta olan otursun oturacak yer yoksa yaslansın sağlam bir duvara ki heyecandan bayılmasın 
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...uz-435802h.htm
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz
Kaynak Yeniçağ: AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz
-

Originally Posted by
Batman
abbbaavvv ayakta olan otursun oturacak yer yoksa yaslansın sağlam bir duvara ki heyecandan bayılmasın
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...uz-435802h.htm
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz
Kaynak Yeniçağ: AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz
dedim ya dikmedikleri kalmıştı sıra onda hepimizi dikecekler
bir halt olacağı yok.
-
Anadolu İslam Devleti mi geliyor?
-

Originally Posted by
ayhan53

basganım ayasofya imamı da bu başlığa çalışıyor faizi tek haneye düşmesini bekliyor. ver yetkiyi gör etkiyi.
-

Originally Posted by
ayhan53

Zikmeseler bari
-
Daha önce Türk Lirası lehine birçok pozisyon alan ve dolar/TL'de boğa tahmini yapan Societe Generale, 2021 yıl sonu dolar kuru tahminini 6,20'den 9,30'a güncelledi
-

Originally Posted by
ayhan53

Başkan yanlış anlamadıysam sen zikecekler demek istemişsin dikmek böyle olur, böyle dikmek için ozamanlar papaz bulmuşlardı şimdide hazırlık filan deyip dikerler
-
Basın yayın organlarında yer alan ilana göre, kongre Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.
Kongrede, divan seçimi ve gündemin okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yapacak.
Konuşma öğleden önce diye anlaşılıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri