Sahi dolar baþlýðýydý deðil mi burasý. Özür diliyorum. Dolar / tl. 8,17 olduðu için diye bir ses kulaðýmda çýnlayacak gibi.
Yazarlarýmýzdan asker olanlar var bildiðim kadarýyla. Askeri yýðýnak - lojistik aðlarý, harekat kuvvet çarpanlarý vb. bilirler onlar. Ama yine de yazmasýnlar .. Ne olur ne olmaz , baþlarýna bir þey gelmesini istemeyiz. Sonuçta eskiden HER TÜRK ASKER DOÐAR diye bir slogan vardý. Artýk , her Türk paralý asker doðuyor. Bu ülke üzerine yapýlan her türlü hesap her zaman bozulmuþtur. Bu millet hergün birbiriyle kavga eder ama söz konusu vatan olunca tek yumruk olur.
Dünyanýn hiçbiryerinde saklama koþullarýna dikkat edilmedi. En azýndan Pfizer için böyle. Ben kendime Aldi market'in bakanlýða tahsis ettiði bahçede bekleyen kamyondan yeni seri açýpta olmuþtum.
Ayrýca yeni birkaç durum ortaya çýktý. Varsa covid geçirenler gidip kendilerine immun serolojisi yaptýrsýnlar. Hiv gibi otoimmun bir hastalýkla karþý karþýya olup, yaþadýðýmýz fazýn retroviral faz olma ihtimali ortaya çýktý.
Zaten tahmin ediliyordu ama araþtýrmaya konu olabilecek kadar yeterli zaman geçmemiþti. Konfirmasyonu hala erken olmakla beraber, çeþitli raporlarda korkutucu sonuçlar var.
Bu durum doðrulanýrsa hem kimin neden aðýr veya hafif geçirdiðini açýklamýþ olacak, hemde neden re-enfeksiyon konusunda halen emin olunamadýðýný...( çünkü latent yani sessiz fazdayken virüs hala duruyor) Ayrýca çocuklarýn neden bu hastalýðý asemptomatik geçirdiðinide cuk diye açýklýyor.
Ha bence hala komplo teorisi çýkmaz fakat bu durum kesinleþirse yarýsý hiv/aidsli bir dünya düþünürsek þu an içinde bulunan durum önümüzdeki senelere kýyasla cennet olarak tanýmlanabilir.
Ytd
Yer Ýmleri