Hey allahým muhalefet etmekse hepimiz muhalifiz,þimdi bu adamlar gecenin bilmem kaçýnda bildiri yayýnladýlar da ne oldu,akp nin ekonomik hezimetinin konuþulmasýný bir hafta gündemden düþürdüler.Madem derdini anlatacaksýn halk tv ye veya bu ara fatih altaylý da baya muhalif onun programýna çýkarsýn on amiral,tek tek düþüncelerini açýklarsýn,kimse dediklerinin içeriðine bir þey demiyor.Neden geceyarýsý yayýnlýyorsun,bildiri genelde bir kurumun derneðin sivil kuruluþun olur,emekli amiraller bunlarýn hangisini temsil ediyor.Nerden baksan garip bir þey.Asýl bu bildiri kimin iþine yaradý,neden bu þekilde yayýnlandý onu düþünmemek geri zekalýlýk bence.Ben çok garipsedim,içeriðine lafým yok ama tarzýna ,sonuçlarýna ,kimin iþine yaradýðýna bakýnca baya baya kýllandým.Baykala sorsan neden reis muhtar bile olamazken sen onu baþbakan yaptýn desen,demokrasi þu bu bir sürü mantýklý laf eder,ama baykalýn ömrü akp ye kritik zamanlarda yardýmla geçmiþtir.þimdi bilinçli bilinçsiz bu amirallerde aslýnda akp ye yardým etti,aklý olan kafasý çalýþan þu anda kanallarda neler konuþuluyor gündem ne oldu kim sebep oldu neden oldu bunlarý düþünür.Bizim askerin darbe iþlerini sevmesi konusunu ise tartýþmaya gerek var mý,bizim asker darbe yapmayý sever,ha bu son bildiride bunla alakalý bir þey var mý bence de yok,ama neden gece yarýsý neden bildiri vs.....

Bütün umutlarýný patlayacak bir ekonomik krize baðlamýþ, Balyoz-Ergenekon Davalarýný da ayný böyle seyreden bana dokunmayan yýlan bin yaþasýncýlar, kaynayan kurbaðalar, tek dertleri kazanýmlarýný muhafaza etmek olan küçük burjuvazi....Sýra sana da gelecek..Herkes hak ettiði þekilde yönetilir, siz bu þekilde yönetilmeyi hak ettiniz, görüyorum ki, daha da ötesini hak ediyorsunuz. Ayasofya Ýmamý ortada, açýk açýk söylüyor, yalan söylemez, belki hiç söylemezdi, ama söylemekte beis görmüyor, bekliyor kadayýfýn kýzarmasýný. Ýran Ýslam Devrimini bir okuyun tavsiye..

Yer Ýmleri