-

Originally Posted by
Sugosu82
Yoo doğru söylüyor
Çevremde bir sürü iş adamı ve kendimde dahil 8.20-8.30 dan %100 tl ye döndü herkes
Ancak yiğit bulutun dediği gibi mb görev değişikliği değil 1 gecede gelen %15 net kar getirisi sebep oldu. Herkes tepeden satıp alttan alacak. Ancak yiğit bunu görev değişikliği olumlu karşılandı bu yüzden dolarlar bozuldu diye lanse etmiş

)
Dogru olsa, yerli yerlesikler 12 Milyar dolar bozsa, bunun reisi ekrana atlar, şikir şikir doktururdu.
Neler derdi neler.
Bunlari hep yasadik gorduk.
-
Amaclari, yerliler dolarlari bozduruyor diye yaygin bir algi yaratmak.
Bloombergin gulleri basta olmak uzere hepsi buna odaklandilar.
-

Originally Posted by
Tinaz
Dogru olsa, yerli yerlesikler 12 Milyar dolar bozsa, bunun reisi ekrana atlar, şikir şikir doktururdu.
Neler derdi neler.
Bunlari hep yasadik gorduk.
Valla siz düşüncenizi söylüyorsunuz ben gördüğümü söylüyorum.. tabi rakam 12 milyar mı 5 mi 8 mi bilemem. Ancak birkaç günde kimse kimseye %15 kazandırmaz. Kazanan adamda aklını kullanıp karını realize eder..
-

Originally Posted by
Sugosu82
Valla siz düşüncenizi söylüyorsunuz ben gördüğümü söylüyorum.. tabi rakam 12 milyar mı 5 mi 8 mi bilemem. Ancak birkaç günde kimse kimseye %15 kazandırmaz. Kazanan adamda aklını kullanıp karını realize eder..
Evet farkli dusunuyoruz.
Adam, cikip 1.250.000 ton patates aliyoruz diyor, gercegi 40.000 ton.
Yalanin da bir olcusu olur.
-
siyaset yapmak yerine trade yapılsa soru olmaz kanısındayım..
<8.06 altı boş.(7.8 durulur gibi)
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
siyaset yapmak yerine trade
yapılsa soru olmaz
kanısındayım..

<8.06 altı boş.(7.8 durulur gibi)
bu sefer bizim robot dikti sökükleri malı yukarıdan vermiş oldu milletin eline yerli ve milli robot
-

Originally Posted by
Batman
bu sefer bizim robot dikti sökükleri malı yukarıdan vermiş oldu milletin eline yerli ve milli robot

bi de zamanında robotu 7,30 a kursalardı ters mantıkla düşeni toplayacaktı tertemiz ayağa kaldıracaktı.
-

Originally Posted by
Batman

ödeme tarihleri belli..
yukarıdaki para ev arıyor..
aşağıdaki insan ev arıyor..
metrik meselesi.
mayıs sonuna doğru en ağır eur(tatil var)
temmuz ortası usd
https://files.catbox.moe/vhzdre.png
https://files.catbox.moe/8klels.png
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri