-
Malatya nın Yeşilyurt Belediyesi nde yaşanan yurt dışına kaçma olayına değinen Akşener, Öyle korkuyorlar ki artık AK Partili belediye çalışanları bile, Almanya'ya irtica ediyor.
Malatya nın Yeşilyurt Belediyesi nin AK Partili belediye başkanı 42 kişilik bir grubu Almanya'ya eğitim için yollamış. 2 kişi hariç dönen olmamış. Birkaç belediyede de aynı şey olduğu söyleniyor.
Sayın Erdoğan ın kadroları, sayın Erdoğan ın yönettiği ülkeden kaçıyor.
İşte size sayın Erdoğan ın Türkiye yi düşürdüğü durum dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...aciyor-1828021
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
siyaset yapmak yerine trade
yapılsa soru olmaz
kanısındayım..

<8.06 altı boş.(7.8 durulur gibi)
Asagida ucgen bir dugme var, bas yonetime sikayet et.
Fikrini da kendine sakla.
-
işe gelmeyince..
sabah akşam dem vurulan
ifade özgürlüğü rafa mı kalktı ?
-
-
Şey'in 8.50 civarlarına bir tur daha atacağına dair kuvvetli emareler var bende..
Şeyden ve neyden bozup bozup kağıt aldığım için kağıtlardan dönmeyeceğim. Vadeli kısmından bir miktar dahil olsam mı diyorum..
-
İbrahim Kalın single çıkarmış...
Porche'lar, Range'lar, S Class'lar, çakarlar, ejder meyveleri, saraylar, varaklı mobilyalar, tomarla dolar euro, üçer beşer maaşlar, harcırahlar, hesabı sorulamayan extreyi kurumun ödediği limitsiz kredi kartları...
Allahtan sosyal medya denen bir şey var...
Nargileli fasılların soudtrackı da bestelendi böylece..
Adamlar bildiğin Lale Devri' ni yaşıyorlar ya la...
Biz verileri yanlış okuyor olabilir miyiz yaw, hakikaten ekonomi uçuyor olabilir mi?
Bir iki gün, bakış açımı değiştirip öyle bakayım, bakayım...
-
Islak odun zincir kullanmadan, direkt hortum içine zincir koyup dövüyorlar bugün.
Faiz indirimci Başkan sanırım yarın faiz bindirimi yapacak.
Şey : 8,0469
Dayak klubü
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Originally Posted by
Sugosu82
Valla siz düşüncenizi söylüyorsunuz ben gördüğümü söylüyorum.. tabi rakam 12 milyar mı 5 mi 8 mi bilemem. Ancak birkaç günde kimse kimseye %15 kazandırmaz. Kazanan adamda aklını kullanıp karını realize eder..
8,3 göre şu anki kar sadece %2 olaya tl üzerinden değil dolar üzerinden bakmak daha rasyonel olacaktır. Döviz yükseldi diye milli gelir artmıyor sonuçta.
Yinede dolar bazında %2 getiride gayet güzel getiri.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri