Canlý yayýný kaçýrdýk, youtube'dan kayýttan baþtan baþladým..2 saat..
Meriç Koyatasi AOG Turkinvest te Nasrullah Ayan la iþler çevirdi diye hatýrlýyorum Nasrullah iflas edip kaçýnca Köyatasi nereye gitti bilmiyorum , Engin Ardýç gibiler için 60 li yýllarda bir film bile yapýldý, Man of All Seasons ,diye sanýyorum Netflix Turkiyede var ,
Bu þahýslarý hatýrlayýp hatýrlatmaniz bana star li günlerin nostalji sini yaþattý.
Çoktandýr görmüyordum, hala yazýyormuþ..
3 Þubat
Dolar 8.5 liradan 7.15 e düþtü ama devletin garantili otoyol ve köprü geçiþleri için yaptýðý dolar hesabý 14 lira Ýthalatçýlarýn sipariþ verirken yaptýðý dolar hesabý 12 lira dolayýnda.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/u...ca-332989h.htm
Ehe ühü...Nagehan' ýn provakasyon yeteneði Muharrem Ýnce' yle Ýmamoðlu' na iþlemiyor görünen o ki
Ýmamoðlu aynen iade edebiliyor, iade edince yalnýz Nagehan error veriyor...
Kriptoda dayak klübü iþ baþýnda. Toplam piyasa deðeri 2 trilyon altýna indi. Eþ zamanlý olarak ABD borsalarý da iniþte.
Sorun borsada, kripto parada deðil. Sonuçta parayý cüzdana çekebiliyorsunuz diye biliyorum. Ama ticaret yapmayacaksanýz parayý cüzdanda tutmanýn borsada tutmaktan daha doðru olduðu ortaya çýktý.
Merkeziyetsiz bir yapý talep edip, bu yapýnýn unsurlarýndan biri kazýk atýnca merkezden yardým istemek iþin ironik kýsmý olsa gerek.
Toparlarsak kuyumcudan altýn aldýðýnýzda sahte çýkma imkaný nasýl varsa bu kripto borsasýndada parayý çekesiye kadar ortada para olmama ihtimali olduðunu öðrenmiþ olduk. Þimdi borsalarýn merkeziyetsiz bir yapýda güvence olarak ne arýyacaklarýný izleyeceðiz.
Kripto param yok. Ama eskisi kadar olumsuz bakmýyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri