-

Originally Posted by
Achiles
Ramazan'dan sonra çikolata çay mı, orada o çayını içse çikolatasını yese ya, hani çocuk ya o, hadi onu da geçtim, yaw çocuğun Koruma Evinde kaldığını niye söylüyosun herkesin içinde..izlerken irrite oldum ben buradan..yuhh
ben şunu izlerken utandım sebep olan hanım utanmışmıdır bilemedim. yahu dini olaya alet edeceksen gene et eyvallah ama çocuğun eline bi kutu çikolata bir kutu şeker tıkıştır deki şimdi açma eve gidince diğer kardeşlerinle (koruma evindeki çocuklar) yersin dersin ayıp bide sanırım aile bakanımız aile sahibi değilmiş bekarmış diye duydum doğruysa damattan daha kötü bi atama olmuş bu atama
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ben şunu izlerken utandım sebep olan hanım utanmışmıdır bilemedim. yahu dini olaya alet edeceksen gene et eyvallah ama çocuğun eline bi kutu çikolata bir kutu şeker tıkıştır deki şimdi açma eve gidince diğer kardeşlerinle (koruma evindeki çocuklar) yersin dersin ayıp bide sanırım aile bakanımız aile sahibi değilmiş bekarmış diye duydum doğruysa damattan daha kötü bi atama olmuş bu atama
AKP MKYK üyesi olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirilen Yanık, 2015 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yazdığı bir Twitter paylaşımında Bahçeli'ye "çapsız" demesi ise gündeme oturdu. Yanık olay sonrası Twitter hesabını kapattı.
Haberlerde bakarken, şöyle bir bölüme denk geldim.
-
Kilit tanım; şöyle düşük profilli birisi...
Binali' den beri de gitgide düşüyor.
En düşük profilli olmak, avantaj şu an...nasıl olsa bundan zarar gelmez, hesabı..
Ama hepsinin gerisinde, bir 'özel' eleman var, yüksek profilli, kah yardımcı, kah özel kalem, kah müşteşar...bunlar vitrin sadece..
-
Akif Beki Nihat Hatipoğlu'na resmen kafa göz daldı
https://www.youtube.com/watch?v=NeWPVNHZfzI
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
EGEDUK
AKP MKYK üyesi olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirilen Yanık, 2015 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yazdığı bir Twitter paylaşımında Bahçeli'ye "çapsız" demesi ise gündeme oturdu. Yanık olay sonrası Twitter hesabını kapattı.
Haberlerde bakarken, şöyle bir bölüme denk geldim.
adnan oktar ve kediciklerle iftar yemeği fotolarıda servis edilmiş gayet mutlu mesut
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
adnan oktar ve kediciklerle iftar yemeği fotolarıda servis edilmiş gayet mutlu mesut
yok artık....
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
yok artık....

iftar yemeği yahu başka bişey değil
bir halt olacağı yok.
-

Temel analiz mi, teknik analiz mi diye soranlara şu grafiğe bakmalarını öneririm. 2 ay önce Şubat gibi 7'nin altına sarktığında orada kalıcı olsa 50günlük ortalama 200 günlük ortalamayı aşağı kesecek ama kesemiyor, tam üzerinden sekiyor.
Niye? Çünkü teknik meknik hikaye. TL 'nin temel analizi izin vermiyor öyle bir harekete. Neredeyse 10 senedir de kesememiş.
Bir şeyin fiyatı sonsuza kadar artmazmış diyorlar bir de...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri