Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Katar'dan el-sky fonu lazým![]()
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
þükür ercinin bildigin gibi öbür dükyan acýk gelirsen gelrobotlar çalýþýyor keratalar
![]()
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Süleyman Abi de söyledi abi ama vallahi vakit yok. Sizde anlýk takip 7/24. Ben arada bakýyorum. Önemli anlarda belirip kayboluyorum sonra karabatak gibin.Cuma buraya, akþamda Süleyman Abiye dedim abi yapma etme ne longu hýzlý olacak olanlar diye. Bilmem Tupraþ varmýþ elinde kapatabildi mi.
Ýsveç bankasý Nordea: Erdoðan Merkez Bankasý’ný yönettiði sürece TL’ye yatýrým yapmayacaðýz
yürüyün be 2 puan daha faiz artsa düþünürlermi acep
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri