137.000 + - bölgesinde 1 extension var.. burada dalga terse dönebilme ihtimali var..
karambole poz açmayýn..
adios..
137.000 + - bölgesinde 1 extension var.. burada dalga terse dönebilme ihtimali var..
karambole poz açmayýn..
adios..
Borsadaki satýþlarýn nasýl durdurulacaðý belli. Borsa idaresinin saçma iþleri paniði artýrmaya yarar. Varsa cesaretiniz, gidin cumhurbaþkanýna çýkýp piyasaya güven verici bir kaç kelam etmesini isteyin. Her gün en az 3 kez verdiði nutuklarla aleme nizam veren devlet baþkanýnýn olaðan üstü ekonomiyi yýpratýcý bir süreç yaþanýrken ortaya çýkýp bir açýklama yapmamasý ne demektir yahu. Þaka mý bu, konuþmalarýnda insanlarý Bist endeksi biz geldiðimizde þurdaydý þimdi ne kadar yukarýda diye borsaya teþvik edeceksin, ama kendi güven bozucu hamlelerinle borsa tarihi bir düþüþ yaþarken ortaya çýkýp bu kayýplarý durdurmak için bir þey yapmayacaksýn.
heyecan dorukta dayý
çöküp çökmeyeceðimiz belli olacak adrenalin tavan yapmýþ durumda
Arkadaþlar, vob ve forex konusunda düþüncelerimi yazayým.
Kumar " kayýplar ve kazançlar toplamýnýn sýfýr olduðu bir oyundur" Yani birinin kazanabilmesi için diðerinin kaybetmesi gerekiyor.
Her ikisi de kumardýr. Sadece kasa kazanýr. Eninde sonunda kaybetmeseniz bile bir süre sonra ödediðiniz komisyonlarýn bir servet olduðunu görebilirsiniz. 1 yýla kalmaz sermayeyi kediye yükler çýkarsýnýz.
Bu sebeple de en kýsa zamanda bu illetten kurtulmanýzý tavsiye ederim. (ben 10 yýl önce tövbe ettim ve bir daha bulaþmadým.)
Hisse senedi yatýrýmýnda herkes kazanabilir. Yeter ki saðlam hisselerde uzun vadeli olmak þartý ile.
Hatta benim imzamda da bunu vurguladýðýmý görebilirsiniz.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
dünyada böyle birþey yok abi suni bir kriz çýktý.. akýl alýr gibi deðil.
ne bir karar alýndý ne faiz indi..
izahý yok..
ahahhahahahaha tüm kaðýtlar taban ne lan..
ahhahahahahhahahahahahha
Git þimdi bi deniz hocayý baþtan bi oku neler demiþ baþkan![]()
Ha sen okudun da gene 60 lik oldun dersen de haklýsýn bizi de daytrade yaktý, eðitim zayiatý olduk buna þükür diyorum ben kaçtýktan sonra olanlara baktýkça...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri