-

Originally Posted by
şahna
Yeni senaryoda tospa gibi zırhınızı giyin.
Yavaş yavaş ortamı koklayın.
Güvensiz bir mb
Doları durduramazsa faizi de düşüremez.
Eldeki bulgur da şimdiden gitmiş olabilir.
SNE-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuda yardımcı olabilecek. ASELSAN dan kurşun geçirmez çelik don. Müşteri hizmetlerini arayınız.
-

Originally Posted by
Caho
Sahol = Akbank gibi düşün... Yada düşünme bir bilene sor

Abi bu konu müneccimde biter. Sahol de Akbank bile 1/6 sına sahip. Sat sat da al al da bitmez.
-

Originally Posted by
6.sense
gerçek borsacı tanımın sabır testini geçenler mi ? yoksa shortçular mı.
ve niye düşüş devam etsin, malalmak için mi
Ben dans ederek pazartesi ve salı tabanlardan mal aldım..yükselişleri keyifle izleyip,böyle düşüşlerde kenarda dans ederek mal alcak parası olanlar bugünü değil geleceği düşünen kişilerdir.. Viop bir kumarhane burdan kimsenin para kazanma şansı yok zaten devamlı.. Devamlı para kazandığını söyleyen yalan söylüyordur..
-

Originally Posted by
rosense
forum ortamı bana DERS konusunda yardımcı olabilmesi için araştırma yada gördüğüm formasyon yada çizimleri tekrardan üzerinden geçmemi sağlıyor daha fazlasın olması temennisiyle ....
twitterde gördüğüm benimde daha önceleri PİN MUM diye bir kardeşimin paylaşımı aklıma geldi bir varsayım dikkate almakta fayda var.

Mehmet abi her analizi duruma göre yapmak lazım. Dusulerde çıkışlarda genelde 2 ana dalga halinde olur. İlk mum ilk çıkış dalgasının sonu. İkinci mum ilk düşüş dalgasının sonu diye görüyorum ben misal. Döngüleri tanımak takip etmek lazım. Tek taraflı analiz yaparsan borsa ya hep yükselir ya hep düşer.
-
bankaların 2009 dolar ve euro bazlı diplerine yaklaşık olarak %10 kalmış. %10 daha düşerse 2009 dibi tutacak mı bakalım. (zaten borsa kapandıktan sonra bile TL %1 daha aşağı geldi)
buralar maliyetlenmek için güzel yerler olabilir. tabiki stoplara riayet etmek şart. çünkü orayı da kırarsa hedef bu sefer 2003 dibi olur. sanki dayak sırası holding ve sanayilere geliyor gibi. her hafta bir kurban seçip doğrayacaklar. ama kağıtlar o kadar sığ ki sürekli testere yaparak anca yedirirsin.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Abi bu konu müneccimde biter. Sahol de Akbank bile 1/6 sına sahip. Sat sat da al al da bitmez.
Yok, basitçe Sahol ün neredeyse tamamı Akbank dan oluşuyor değer olarak, yani xbank nereye sahol oraya çarpan olarak da...
Bunu anlamanız lazımdı... Çok basit...
Her yorumunuz bu kadar sığ değildir umarım...
-

Originally Posted by
ajfa
bankaların 2009 dolar ve euro bazlı diplerine yaklaşık olarak %10 kalmış. %10 daha düşerse 2009 dibi tutacak mı bakalım. (zaten borsa kapandıktan sonra bile TL %1 daha aşağı geldi)
buralar maliyetlenmek için güzel yerler olabilir. tabiki stoplara riayet etmek şart. çünkü orayı da kırarsa hedef bu sefer 2003 dibi olur. sanki dayak sırası holding ve sanayilere geliyor gibi. her hafta bir kurban seçip doğrayacaklar. ama kağıtlar o kadar sığ ki sürekli testere yaparak anca yedirirsin.
2009 yılı şartları ile güncel durum aynı mı?
2009 yılında teğet geçmişti,güncel de henüz belirsizlikler çok,pandeminin etkisi ne olur bilemiyoruz.
ytd
-

Originally Posted by
aristokrat
2009 yılı şartları ile güncel durum aynı mı?
içindeyken kötü şimdi bakınca güzel dönemdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri