Yahu, boþ iþler bunlar... Eðitimsiz bir halkýz... Vatan, millet, din gazlarýyla kendi deðersiz benliklerimize anlam yükleme çabasýndayýz... Bu millet adam olmaz hu kafalarla... Önce eðitim, eðitim, eðitim...
hdp'nin barýþsever bi sivil toplum örgütü olduðunu pkk'yla alakasý olmadýðýný iddia eden sendin, imralý örneði onun içindi.. binlerce baþka örnek de verilebilir
dava niye mi þimdi açýldý ?? çünkü bu hukuki deðil de siyasi bi karar olduðu için þimdi açýldý, yoksa kapatsan noluyo kapatmasan noluyo ?? yeni parti kurup devam ediyo, hatta þimdi hazýr kurulmuþu var, deseler ki 3 ay sonra seçim var yedek partiyle yine seçime katýlabilecek.. leþ tayfa aylardýr propaganda yapýyo- bidon gelecek ebenýzý s..cek diye ve bidon geldi, türk devleti de mesaj yolladý : iþte cia aparatý partinizi kapatýyorum diye.. ortada hukuki yada seçimsel bi durum yok, emperyaliste mesaj vermek isteyen devlet var.. bu mesajýn bi manasý var mý yok mu o ayrý konu.. zamanlamanýn manidarlýðý emperyalist aygýtý yöneten partinin/liderin deðiþmesiyle ilgili.. seçime sokmamakla bi alakasý olmadýðýný düþük zekalý bile olsa herkes rahatça farkýna varýr (yeter ki, derdi boþ polemik olmasýn)
yedek parti her þekilde seçime girebilecek, ayrýca artýk esas konu milletvekili sayýsý deðil, baþkan'ýn %50 ile seçilecek olmasý, kandil her halükarda muhalefetin adayýna tam desteðini ilan edecek, selo ve diðer papaðanlar da bu ilaný tekrar etmekle yetinecek..
hahaha.. komedi.. cia aparatýymýþ.. senin kanunlarýna göre kurulmuþ bir parti.. kapatýp kapatmamak senin elinde.. kapatýlmasý gerekirken kapatmýyorsun.. sonra cia aparatý diyorsun..hdp siyasette akape için kullanýþlý bir oyuncaktýr.. net bir gerçek.. açýk kalmasý kapatýlmasýndan daha faydalý akape için..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Garanti öncülüðünde bankalarda yapýlan yabancý satýþlarý bugün kesilmiþ gibi duruyor.
Günler sonra bankalar artýya geçti.
BDDK da bazý ilave kararlar alarak piyasayý rahatlatabilir.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri