Originally Posted by Caho Babalar yine dolar mı topluyor akşam gelir mi berat hakan kan gardaşlar? Bu saatten sonra soğuk sulardan Şahin K gelse bile piyasa ciddiye almaz.
SPOT (Bizim Menkul de nereden çıktı, bu kimin malı acaba?)
Originally Posted by berkimcans SPOT (Bizim Menkul de nereden çıktı, bu kimin malı acaba?) Bizim menkul böyle bir şey satmış oyak da almış ne ise
https://twitter.com/yemekci53
1441 den şort açtım halis abi, nolur nolmaz diye
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 1441 den şort açtım halis abi, nolur nolmaz diye Şortlarımı kapattım 1433 den, nolur nolmaz belki haftasonu notumuzu neyim artırırlar
Originally Posted by *Bozkurt Şortlarımı kapattım 1433 den, nolur nolmaz belki haftasonu notumuzu neyim artırırlar nasıl yani? terstemiyim ben? valla sende yazılanları okumuyosun bozkurt. neyse her şeyde bir hayır vardır. herkese bol şanslar
Originally Posted by *Bozkurt Şortlarımı kapattım 1433 den, nolur nolmaz belki haftasonu notumuzu neyim artırırlar Way arkadaş şansa bak ya, notumuzu neyim artıran olmadı. Neyse borsada fırsatlar hiç bitmiyor biraz da lönk deneyelim bagri 1425 lönk gelürse
Originally Posted by *Bozkurt Way arkadaş şansa bak ya, notumuzu neyim artıran olmadı. Neyse borsada fırsatlar hiç bitmiyor biraz da lönk deneyelim bagri 1425 lönk gelürse Başka bişii isteseymişiz olucak mış heralde Lönklerim gelmiş, way bee
Forum Rules
Yer İmleri