-

Originally Posted by
şahna
Açılsın artık yav.
Pavyona girmek için köfteci den ayrı izin al
Otomatik kapıya şifre ver
Labirent bulmacayı çöz.
Baskın yoksa çıkmakta çok zor.
SNE-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geliyom başgan🤣
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sadece burda yazmak hastalık değil abi, komple hastayız borsayla uğraşan adam ruh hastası oluyo, duvarlardan ses gelmesin diye burda yazıyorum,
Geçen gün pırtföyümü inceledim XXX hissesinde aynı yerden bikaç kere almış ve aynı yerden bi kaç kere satmışım tabii farklı günlerde
bu nasıl bir algı bu nasıl bi düşünce kelimelerle anlamlandıramıyorum artık, deli yapmaz bizim yaptığımızı
Hem düşsün istiyoruz hemde yükselsin istiyoruz, garip bi durum hakkaten bu iş iş değil, biran önce bu işleri bırakmak lazım

Ariston üstadın duvarları gene rahatsız etti heralde epeyidir yok.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sadece burda yazmak hastalık değil abi, komple hastayız borsayla uğraşan adam ruh hastası oluyo, duvarlardan ses gelmesin diye burda yazıyorum,
Geçen gün pırtföyümü inceledim XXX hissesinde aynı yerden bikaç kere almış ve aynı yerden bi kaç kere satmışım tabii farklı günlerde
bu nasıl bir algı bu nasıl bi düşünce kelimelerle anlamlandıramıyorum artık, deli yapmaz bizim yaptığımızı
Hem düşsün istiyoruz hemde yükselsin istiyoruz, garip bi durum hakkaten bu iş iş değil, biran önce bu işleri bırakmak lazım

valla benim için bulunmaz kaftan. çünkü yapacak başka bir işim yok. ama hem çalışıp, hep oynayan birisi, başarısızsa bırakması akıllıca olur tabiki...
-
O değil de boru gibi lonk oldum 60 kontrata vardık 1613 den aşağı her 5 - 7 puana 10 lonk bastım hadi bakalım pala inandırıcı olmadı düşüşün. Bi -3 daha yaparsa gırtlak mala gireriz, oradan bi -3 daha yaparsa da stop oluruz sülale rahatlar nasip 
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bu viop un içine ne koydularsa, tadına bakan bırakamıyor. belkide çok kişi emekli olmuştur onu bilemeyiz tabii...
-

Originally Posted by
nosfecagri
O değil de boru gibi lonk oldum 60 kontrata vardık 1613 den aşağı her 5 - 7 puana 10 lonk bastım hadi bakalım pala inandırıcı olmadı düşüşün. Bi -3 daha yaparsa gırtlak mala gireriz, oradan bi -3 daha yaparsa da stop oluruz sülale rahatlar nasip
SM-N985F cihazımdan
sen beni kalpten götürücen 
volkan konak söylüyor elumuze verdiler oy oy oy youtube (3 dk. olan)
https://i.resimyukle.xyz/K5IS14.png
poz.ları netleştirince 80--90 uzunda bende var
-

Originally Posted by
nosfecagri
SM-N985F cihazımdan
3 kagıt.jpg
emmi durum bu şekilde ise düzeltmenin dibini sıyırdın.. ben de böyle düşünüyorum.. çünkü kağıtlar diblerini yalıyor yokluk fonunun maliyetleri arşa çıktı..
velhasılı aksi senaryo şubat 2020 gidişatı ki komple anahtarı bırakıyoruz...
-
gelecek cuma EREGLİ TEMETTÜSÜ VAR.
HERİF şunu yapar mı?
BIST100 DE kuvvetli desteği temettüyle kırabilir mi?
mesela kuvvetli desteğin yakınına getir..ertesi gün -18 puan temettü ile desteğin epey altında açılış yap..
temettü ile kırılması önemli değil..nasıl olduğu önemli değil...direk grafiklere bakılır.teknik ne ise odur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri