burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
forumda siyaset ne zaman baþlasa þunu düþünüyorum
acaba hangisi baþa gelse daha az çalar onu tartýþýyorlar gibi geliyor bana
hiç anlamadýðým mesele olunca böyle düþünüyo insan![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Dolarýn öyle uçuk hareketler yapacaðýný düþünmüyorum artýk.neden derseniz global olarak , pandemi etkisiyle dollar out gibi bir þey oldu insanlar daha çok altýn hatta bitcoin e yöneliyorlar..Dolarýn agresif hareketler yapabileceði tek bir neden olabilir o da erken seçim.Akp erken seçime gitmez burada kannatimce kilit konumda MHP var , bahçelide bu ortamda öyle bir maceraya girmez.Yani pandeminin bitmesini bekleyeceklerdir , etkilerinin biraz zayýflamasýný bekleyeceklerdir.Böyle bir ortamda dolar 7-8 arasý gider gelir.Yani sleep well , be cool.![]()
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Kaç ay sürer bilinmez 22 mart sabahý oluþan boþluk dolana kadar yatay konsadilasyon devam eder.. Ýþaretlediðiniz mor ve turuncu bölge arasý çok güzel bi üçgen oluþur.. Viopta bu bant aralýðýnda da trade edebilenlere çok güzel aþaðý ve yukarý yönlü dar bi alanda iyi getiri býrakýr
Yeni haftada herkese baþarýlar ve bol kazançlar, zararlarý olanlar varsa, onlarýnda zararlarýný geri almalarý dileklerimle,
kasa hepimizin çünkü, senin paran benim param benim param senin paran, sadece kullaným hakkýný elde ediyoruz,
bol þans
Yer Ýmleri