Sayýn Tospa,yukarýda bahsettiðim Ýdlip konusu önemli,o konuda görüþünüz nedir? olasý bir durumda elimizde sýnýrlarýmýza böyle bir yýðýlmayý engelleyecek plan var mýdýr?Arkadaþ kusura bakma. Ben muhalif bir adamým.Daha bir oyum atmýþlýðým yoktur iktidar partisine. Ama yanlýþa yanlýþ doðruya doðru derim. Muhalifliðim senin ve iki gündür beni hedef almaya çalýþan birkaç kiþi gibi gözümü kör etmedi.
Asla ve asla gitsinler ama nasýl olursa gitsinler düþüncesinde olmadým olmamda. Bu iþin yolu seçimdir sandýktýr. Sandýkla geldiler, sandýkla baþta kalýyorlar, sandýkla da gidecekler ama erken ama vaktinde seçimle.
Ben sýrf muhalefeti eleþtirdiðim için hedef alýyorsun. Neden aga? Baþarýlý mý muhalefet? Ben muhalefete oy vermiyorum demedim ki. Mecburiyetten veriyorum. Benim için AKP hiç olmadý, olmayacak siyasi bir tercih için.
Ama halkýn büyük çoðunluðu böyle düþünmüyor. Bir tercih, kötünün iyisi olarak görüp oy veriyor. Bu kitleye ýþýk olmalý muhalefet demek kötü mü?
Maalesef Muhalefetin bir kýsmýnýn zihin dünyasýnýn foruma yansýmýþ þeklisin. Sen ve senin gibiler yüzünden bu adamlar iktidarda. Böyle devam ederseniz de olmaya devam edecek maalesef.
Ne oldu dün bildiriyi savunuyordun. Muhalefet partileri sahip çýkmayýnca, doðrusu bu, sustun bir anda.
Ya okuduðunuzu anlamada probleminiz var ya da gözünüz kör olmuþ kör. Kendinizi deðil bizi de yakýyorsunuz.
Bildirinin temasý doðru. Bende Kanal Ýstanbula karþýyým. Montrönün þu anda masaya gelmesine karþýyým ne böyle bir gücümüz var ne de desteðimiz dün de aynen bunu yazdým. Ama 104 emekli Amiral bir araya gelip, tehtidkar ifadelerle gece yarýsý böyle bir bildiriyi yayýnlamamalý. Bu olmaz. Birþey yapacak gücün olmasa bile yanlýþ. Ýktidara koz verirsin, maðduriyet yaratýrsýn.
Neyi anlamýyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz?
Sataþmadan duramýyorsunuz. Sataþtýðýn adam kökten muhalif yahu. Ama senin gibi gözü kararmýþ deðil. Nasýl giderlerse gitsinler deðil sandýkla geldiler, sandýkla gidecekler. Baþka bir yolu yok. Sakat düþünceleri insanlara empoze etmeyi býrakýn.
Kime anlatýyorum ki. Þimdi yine troll, vay cart vay curt diye bir sürü þey zýrvalayacaksýn. Sana son mesajým. Daha da muhatap almam seni. Okuyan 100 kusur kiþi var onlar notunu veriyor herkesin.

Yer Ýmleri