-

Originally Posted by
ugolnili
Ağbal a kredi vermişti piyasa,hatta yurt dışından yapılan yorumlar hayli olumluydu,şimdi bonoya giren para çıkarsa hızla tl yine değer kaybeder enflasyon (açıklanan) yüzde 30 u da geçebilir maalesef......
Zaten olumlu ise korkacaksın ve neden korkuyorsun diyenler ile çekişeceksin.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-

Originally Posted by
ugolnili
nisan ı bekler mi bilmem ama en az 300 baz puan indirir,500 e kadar yolu var.........
o da var tabiki illaki ppk yı beklemek zorunda değil bakın ben geldim durum bundan sonra böyle de diyebilir. Bir Gece karar alabilirler. Bunların meşhurdur bir gece ansızın kararları..ytd
-

Originally Posted by
secbul
Zaten olumlu ise korkacaksın ve neden korkuyorsun diyenler ile çekişeceksin.
hiçbirşey yapmayan a göre az yapan veya normale yakın yapan bile hayli olumludur,ne diyordu ben dolara bakmıyorum ,bunu diyen o işe bakan Maliye bakanı.......
-
Belkide olaylar korktuğumuz kadar değildir az önce çalıştığımız döviz bürosunu aradım dolar satış şuan 7,25
-

Originally Posted by
EMEKDAR
Eyvallah üstadım,
Çok pis zopa yedim..
Bakalım nasıl çıkartacam acısını...
ben bundan battım zamanında 2018 de, durum şu anki BTC gibiydi aynen, o dönemde bakkal manav herkes kazandı ve üzerimde tepindiler, bense SHORTTUM ve çok bildiğim için battım,..
o günden bu yana bildiğim bunda short olunmaz,..bu nesne kaldıraçla oynanmaz,..
aman dikkat et, fazla risk alma
2+2=4 etmeyen bir ülkedeyiz, GSM bile 4.5 G malum
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...

-
Bankaların Online şubelerinde dolar satış ortalama 7.60...
Enteresan...
-
bence şu an en acil iş yazın turizmi kaybetmemek adına hastalığı yenmek ,süratle aşıyı tamamlamak ,yoksa bu yaz da turizmi kaybedersek zaten çok sorunlu olan mb rezervleri eksisinde rekor kırar,............
-

Originally Posted by
abrek14
Belkide olaylar korktuğumuz kadar değildir az önce çalıştığımız döviz bürosunu aradım dolar satış şuan 7,25
100.000 dolar iste verecekler mi
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri