Saðlam basacak gibi,hazýrlýk yapýp duruyo...
Saðlam basacak gibi,hazýrlýk yapýp duruyo...
Norveçteki fon bizde olsa, ilk seçimde fonu tasfiye edip halka daðýtacaðým diyen parti tek baþýna iktidar olurdu.
Ýþsiz fonu örnek iþte, iktidardan, muhalefete, iþverenden, iþçiye herkes para gerektiðinde kaynak olarak iþsizlik fonunu gösteriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
bu tür fonlar (özellikle sgk emeklilik) emeklilik sisteminin neden gönüllü olmasý gerektiðini gösteriyor.. saðlýk sigortasý zorunlu olsun. ama emeklilik için kesintiler isteðe baðlý olmalý.. aksi takdirde hazýr para deyip yiyor ve bitiriyorlar..diðer yandan iþþizlik fonunda 100 milyardan fazla biriktiðine göre (ki artýk harcandý baþka yerlere amacý dýþýnda) demek ki fazla fazla toplanmýþ.. ek vergi oldu yani bir nevi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ben daha önce "bunlar ülke yönetiyorsa ben galaksi yönetirim" demiþtim..nitekim zaman bizi doðruluyor.. berbat hale getirdiler..
her konuda.. ama her konuda.. burada ekonomi açýsýndan bakarsak vergi sistemini mahvettiler.. benim yönettiðim bir ülkede flat rate (sabit vergi oraný) olacak, %20, emeklilk isteðe baðlý, saðlýk sigortasý zorunlu, ÖTV sýfýrlanacak. tüm kamu görevlileri her yýl mal beyaný verecek.. yolsuzluk yapan, nüfuz kullanarak kanunsuz biçimde iþ bitirmeye çalýþan piþman edilecek bunu yaptýðýna..istenirse çok kolay yapýlacak þeyler..galaksideki diðer iþlerim arasýnda öðle tatilinde alacaðýn kararlarla bile hemen yoluna koyabilirsin..o derece basit istenirse..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Abi neler oluyor?
Borsada kuruþum yok. Yazýk degil mi bunca insana. Dinlenip dinlenip dövüyorlar. Yön vs bilemem de bu zamanlarda hele ki kaldýractan uzak durmak veya minimum tutarlarla girmek en iyisi. Çoluk cocugunuzun rýzkýný hakkýný yedirmeyin burda
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çokkk para keybettim burada,daha %10 belki geri almýþýmdýr,hala %90 alacaklýyým;öðrendiðim tek þey piyasa kýrmýzýyken yeþil,yeþilken kýrmýzý deneme mutlaka az çok kazanýrsýn...
Yer Ýmleri