Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Hayýrlý olsun topik aðýrlýklý olarak hangi taraftaysa borsa o tarafa gitsin
bir halt olacaðý yok.
Katýlýyorum, sorunda bu iþte... Dolardan baðýmsýz bir döngü, katma deðer artsa, yerli lik artsa, üretim de artar, istihdam da vs... Devletin yapacaðý da, petrol gibi mecburi olmayan kalemler haricindeki tüm hammadde kalemlerine anti damping vergisini yapýþtýrmak fazlasýyla ve üreticiyi de iç piyasadan almaya yönlendirmek, dýþarýya hammadde satana da kota koy, adam mecbur hammadeyi iç piyasaya satmak zorunda kalsýn... Vs vs vs, istedikten sonra çözüm çok,, yeter ki iste!
Sanmýyorum farklý olduðunu, burada Herkes ben gibidir bence, ülke iyiye gitsin, A yada b parti demeden..
Özet, hiç istemesem de, o faiz bugün arttýrýlmalý, dolar salmalý, millet satmalý, devlet dolar, euro vs rezerlerini ve altýn rezervinin güçlendirmeli
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Galkýn emperyalizmin kucaðýndan,
Yýllardýr oturduðunuz kucak sizi daha da batýrdý...
Milli kaynaklarýnýza yönelin...
Milli olun...
TÜRKÜM
DOÐRUYUM
ÇALIÞKANIM
ATAM AÇTIÐIN YOLDA GÖSERDÝÐÝN HEDEFE HÝÇ DURMADAN YÜRÜYECEÐÝM...
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!...
diyin...
Diyemiyorsunuz...
Ýblisin goynuna girersen,
Neidüðü belirsiz mahlugatlar peydah olur böyle..
Çýkamazsýn iþin içinden...
Yol belli...
Töðbe edin töðbe...
Haaaydi hayýrlý traþlar...
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri