Þimdi 100 kaðýdý bir yýl baðlasan faize 117 bin verirler eline her türlü.
E atýyorum krdmd aldýn 7,55 den 8,83 olacak mý, hatta belki düþecek 4,5 e paranýn gittiðiyle kalacaksýn
Durum budur...
Þimdi 100 kaðýdý bir yýl baðlasan faize 117 bin verirler eline her türlü.
E atýyorum krdmd aldýn 7,55 den 8,83 olacak mý, hatta belki düþecek 4,5 e paranýn gittiðiyle kalacaksýn
Durum budur...
Gene ben![]()
Tanýdýklara selam diyip
Gidiyim.
Terste kalma gününden selamlar
Tam isabetim 6 pozisyon hepsi zarar.![]()
Al sat yangelip yatma.
Kaldýrým tavsiyesidir.
Abd tahvil faizlerindeki yukarý gidiþ oldukça rahatsýz edici.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 mb toplantýsý evvelinde de pozisyon almýþtým ama terste kaldým. Bu sefer de faiz artacaðýný düþünerek yonca topladým yüklü. Zararda da oturdum günlerce ama sonunda deðdi. Ekonomi kitaplarýnda yazan kurallarýn bire bir iþlemediði zamanlardayýz ama bence normal. Faiz artýþýna bankalar adapte olur, bu ülkede 15 yýldýr banka karlarý düþecek geyikleri vardýr ama hep yukarý gidiyor. Yine yukarý gider...
Önemli olan dini dogmalarla ülke yönetmeye çalýþan iktidarýn baskýsý dýþýnda kararlar alýnabildiðini göstermeleri açýsýndan önemli. Ve bence hala negatif faiz veriyoruz ama %19-20 kabul edilebilir seviyeler bence... Burdan sona da indirimlerde de aceleci davranýlmamalý. En azýndan Yaz sonuna kadar beklenmeli diye düþünüyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
faiz 17 üzerine 2 puan daha koymuþ 19 a gelmiþ bankalar büyük ihtimal 20 ve üzeri verecek durumda iyi meblaðlara ama endeks bunu kutluyor öyle mi..vay a.q her gün yeni yeni icatlar çýkýyor ..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kapanýþý ustalar yapar mi...
Yer Ýmleri