-
sanmam ya...iyice suyu çıkar işin...durmadan ekonomi yönetimini MB başkanını değiştir falan...itibar yerle bir olur iyice...
olmaz bence...

Originally Posted by
karti
Bugünkü faiz kararından sonra görevden alma iddiaları varmış ama ben çok ihtimal vermiyorum
-

Originally Posted by
karti
Twitter’da Songür Ulus’un akşam saatlerinde paylaştığı bir söylenti var, ben çok ihtimal vermiyorum ama eğer gerçekleşirse muhtemelen taş üstünde taş kalmaz
bu şişko domates,yüklü miktar short açtıgını söglemişti,pendikte küçük bir bürosu var sokak arası sapa bir yerde,yat yada tekne tamiratı falan yapan bir esnaftı,1-2 yıldır ortalıkta 800 kontrat short açtım diye tweetleri var, bayagı zararda kaale alınacak biri degil ama takipçilerini etkilemeye çalışıyor...
-

Originally Posted by
sartorius
bu şişko domates,yüklü miktar short açtıgını söglemişti,pendikte küçük bir bürosu var sokak arası sapa bir yerde,yat yada tekne tamiratı falan yapan bir esnaftı,1-2 yıldır ortalıkta 800 kontrat short açtım diye tweetleri var, bayagı zararda kaale alınacak biri degil ama takipçilerini etkilemeye çalışıyor...
15 milyon usd nakitle nasıl zarar oluyor??
-

Originally Posted by
sartorius
Nisan ayında batacak o zaman
-

Originally Posted by
karti
Bugünkü faiz kararından sonra görevden alma iddiaları varmış ama ben çok ihtimal vermiyorum
Yemwyin iyi polis kötü polis danışıklı dövüş
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
keremalkm
15 milyon usd nakitle nasıl zarar oluyor??
ne 15 milyon doları anlamadım
-

Originally Posted by
karti
rte den izinsiz nefes alan mı varmış ki görevden alsın, ağbalın etinden sütünden biraz daha faydalansın öyle alır bence.
men dakka dukka
-

Originally Posted by
ExtentioN
ne olup ne bitiyor pes dayı.. pes ettik bu ne yav...
Mehmet abi aslında komple sistemi çökertmeye oynamak ilazım, yavaş yavaş dibini oya oya, yoksa hem aklımızı hem paramızı alırlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri