[emoji324][emoji324][emoji324]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yeni Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý Baþkaný Þahap Kavcýoðlu, ilk açýklamasýnda enflasyonda kalýcý düþüþü saðlama hedefine vurgu yaptý.
Kavcýoðlu açýklamasýnda þu ifadeleri kullandý:
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý, Kanun'la belirlenmiþ görev ve yetkiler çerçevesinde enflasyonda kalýcý düþüþü saðlama temel hedefi doðrultusunda para politikasý araçlarýný etkin bir þekilde kullanmaya devam edecektir.
Enflasyondaki gerileme, ülke risk primlerindeki düþüþ ve finansman maliyetlerindeki kalýcý iyileþme yoluyla makroekonomik istikrarý olumlu etkilerken, yatýrým, üretim, ihracat ve istihdamý arttýrýcý sürdürülebilir büyüme için de gerekli koþullarýn oluþmasýna katký saðlayacaktýr.
Bu baðlamda Para Politikasý Kurulu toplantýlarý, daha önce kamuoyuna ilan edilen takvime uygun þekilde yapýlacak olup uygulanacak politikalarda þeffaflýk ve öngörülebilirlik ilkeleri doðrultusunda tüm paydaþlar ile iletiþim kanallarý etkin bir þekilde kullanýlacaktýr.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Ýþ Perþembe tepesini kirarsa yukarý cort açmayýn karambole piramitli herseyinizi aklinizi yitirirsiniz... der ben gayar.
5% eksi açýlýþ diyenler hangi piyasada oldugunu unutuyor. %2 acsa þükredin. Bu haberin satýþýnýn cogu cuma önden yapýldý
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB Bþk.tipine baktým da, MHP'lilere benziyor..
Ürkütücü,korkutucu bir tip..(Prezentabl deðil)
Ben yabancý olsam, 50 cent vermem bu adama...
Hakkýndaki peþin hükmüm NEGATÝF
Ben iþveren olsam,bu adamý iþe bile almam! (Polis olabilir,komiserlik yakýþýr)
Prezentabl ;
Giyimiyle,görünümü ve davranýþ þekliyle fark yaratan, sunum ve ikna yeteneði güçlü kiþiler için kullanýlan bir terimdir.
Yer Ýmleri