Iþlemler durmuþ, günaydýn. Bunu bu kadar düþmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Iþlemler durmuþ, günaydýn. Bunu bu kadar düþmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
tükkaný kapadýlar hemen...
Damadýn soktuðu 70bin lirayý çýkardým Allah razý olsun reisten. Þimdi dipten spot kovalayalým.
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
devre kesmek büyük saçmalýk...bir sonraki açýlýþ %2 aþaðýdan olursa mesela boþ yere millete %2 daha girecek...veya %3 yukarýdan açýlsa short pozda kalanlar veya mal almak isteyenler durduk yere %3 yukarýdan alacak v.s.
ÜYELÝK : KASIM 2006
devre kesici ne zaman bitiyor..ilk defa þahit oldum..
Bist: 10:30'dan itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir. Pay piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 10:30'dan itibaren seans kaldýðý yerden devam edecek
Vay arkadaþ. Bu gözler endex in bile devre kesici ye takýldýðýný gördü ya ölsem de gam yemem![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz
Yer Ýmleri