Originally Posted by akcay ben dolarımı zaten uzun zamandır kiralık kasada tutuyorum... verdim yıllık 500 lira kafam rahat... iyi yapmışsın, ben bahçeye gömdüm.. daha garanti geldi..
Originally Posted by keremalkm iyi yapmışsın, ben bahçeye gömdüm.. daha garanti geldi.. merkezin ekside oldugu dolarda bankada tutamam... ne olur ne olmaz... dünyanın kırk türlü hali var baksana bu kadarda olmaz dediğimiz herşeyi yaptılar... yakında spor yazarından merkez başkanımız olursa şaşırmıcam...
Originally Posted by akcay merkezin ekside oldugu dolarda bankada tutamam... ne olur ne olmaz... dünyanın kırk türlü hali var baksana bu kadarda olmaz dediğimiz herşeyi yaptılar... şaka bir yana haklısın.. 1USD bankaya yatırmam, tutmam..ne altın ne döviz.. Hele bu adamların olduğu dönemde,asla..
Originally Posted by keremalkm iyi yapmışsın, ben bahçeye gömdüm.. daha garanti geldi.. bende kiralık kasacıyım arada bi gidip yerindemi diye kontrol etme dürtüm dışında sıkıntı yok
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bende kiralık kasacıyım arada bi gidip yerindemi diye kontrol etme dürtüm dışında sıkıntı yok 6 aydır gitmiyorum içime kurt düşürme...
Originally Posted by akcay 6 aydır gitmiyorum içime kurt düşürme... valla yalan yok 2 ayda bi kontrole gidiyom
garanın tabana bak spek hisselerinin operasyon yemiş haline benziyor...
Forum Rules
Yer İmleri