Ýngiliz Financial Times gazetesinde Þahap Kavcýoðlu'nun Merkez Bankasý Baþkaný olarak atanmasýna iliþkin "Berat Albayrak'ýn ipleri hâlâ elinde tuttuðunun bir kanýtý" yorumuna yer verildi.
Ýngiliz Financial Times gazetesinde Þahap Kavcýoðlu'nun Merkez Bankasý Baþkaný olarak atanmasýna iliþkin "Berat Albayrak'ýn ipleri hâlâ elinde tuttuðunun bir kanýtý" yorumuna yer verildi.
dün akþam tabana haziran vadeye þort yazdým, gelmiþ. o bile þimdi tabana gidiyor. nasýl bir haberdir bu arkadaþ?
memleketi mi sattýnýz? bizi de maraba mý yaptýnýz haraptar köyü gibi?
audentes Fortuna iuvat
Bugün de borsanýn düþük açýp yükselmesini umut ediyorum.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
aselsan vadeli -2 sadece...
Dün tabandan girdim acýdý,Sazan avi yaptýlar bizi. Dolardan kazandýðýmýzý verdik
Taban kaçtý
![]()
Bist 50 için açýða yukarý alýþa izin verildiver ver tabiii ne günlere kaldýk...
Endeks iyi top çeviriyor, her taraftan kitliyor sanki
Bugün hem long hem short u öpecek gibi... Dünkü shortlar deðil de, bufünküleri
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Yer Ýmleri