Bunlar kredilileri ve long vob cuyu batýrmadan durmayacak sanki.....
Dolar bana göre 7.69 kritik,
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bunlar kredilileri ve long vob cuyu batýrmadan durmayacak sanki.....
Dolar bana göre 7.69 kritik,
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
Yurtdýþý TL faiz %440 bu ne ki
Saat 10:31:08 itibarýyla endekse baðlý devre kesicinin ikinci aþamasý tetiklenmiþ ve Pay Piyasasýndaki tüm iþlem
sýralarýnda,Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýndaki (VÝOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma
AraçlarýPiyasasý (BAP) Pay Senedi Repo Pazarýnda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.Pay Piyasasýnda sürekli iþlem
yöntemiuygulanan paylar, gayrimenkul yatýrým fonlarý, giriþim sermayesi yatýrým fonlarý ve gayrimenkul
sertifikalarýndasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama, 10:56:08'de eþleþtirme yapýlacak ve 11:01:08'den itibaren
iþlemlerekaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan
paylardasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 11:01:08'dan itibaren seans kaldýðý yerden devam
edecektir.Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakký kuponu sýralarýnda iþlemler 11:01:08'den itibaren kaldýðý
yerdensürekli iþlem ile devam edecektir.VÝOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmeler ile BAP Pay Senedi Repo
Pazarý'ndaiþlemler saat 11:01:08'da yeniden baþlayacaktýr.
ÜYELÝK : KASIM 2006
yiðit bulut dümene geçmiþ anlaþýlan... ne hazine bakaný ne merkez bankasý baþkaný çýkmýyor bu açýklamalarý o yapýyorsa dayý görünüm bu þekilde...
yiðit besili bir domuz gibi olmuþ.
Rus borsasý bi ara böyleydi tarihi hatýrlayan var mý.Tarihi hatýrlayamadým ,hatýrlayan var mý.rRuslara gülüyorduk o zaman,gülme komþuna.
Yer Ýmleri