Originally Posted by
nosfecagri
Valla abi sen bu konuda çok iyisin ama kendini geri çektin son dönemde, haksýz mý çýktýn yoo haklý çýktýn ama hissede ciddi kazançlar da eminim elde ederdin pek aktif takilmadin. Belki bu düþüþ süreci sonrasý 2017 - 18 - 19 lardaki ucuzluk ortamý oluþursa tekrar baþlarsýn. Gerçi pek ihtimal vermiyorum. Çaycý simitçi garan konuþuyor, balon sisip herkese tövbe ettirip patlamasý çok olasý bundan sonra sanki. Ayrýca uzun vade tahvil 20 ye dayandý buradan mal da alýnmaz mal da tutulmaz eðer bu oran kalýcý ise adios amigo demeyi bilmek de lazým sanýrým. Ýlk ihalede anlarýz.
SM-N985F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslýnda hisse konsatrasyonum sadece deva ya döndü...eskiden en az 4-5 hisse olurdu..þartlar öyle geliþti ki, elimizde sadece deva kaldý, ama onun da miktarý arttý...o da maþallah, istikrarlý ve güzel kazandýrdý...bir þikayetim yok aslýnda hisse portföyümden yana. geçen yýl pandemi sonrasý dengem bozuldu biraz...vadeli tarafýnda, bir kaç büyük hata nedeniyle yýl kayýp geçti sayýlýr...ama bu sene iyi gidiyor, telafi edeceðiz inþ...zaten ortalaam %50 diyoruz, bazen %100 olur, bazen %0...önemli olan ortalama cagr %50 yi yakalayabilmek.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri